Ειδήσεις

ΗΜΕΡΕΣ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ & ΤΥΠΟΓΡΑΦΙΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΑ 2019

την 11 Ιουλίου, 2019

Στη συνέχεια των ιδιαίτερα επιτυχημένων διοργανώσεων θερινών σχολείων και του πρώτου Πανελληνίου Συνεδρίου Γραφικών Τεχνών στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων (2017, 2018), ανακοινώθηκε η διοργάνωση Επιστημονικής Ημερίδας Γραφικών Τεχνών και Εργαστήριο στην Παραδοσιακή Τυπογραφία και την Εικονογράφηση.

Περισσοτερα

Unpacked: Ένα πείραμα κατά της συσκευασίας

την 7 Ιουνίου, 2019

Σε μια προσπάθεια για τον περιορισμό της ρύπανσης από συσκευασίες μιας χρήσης, η Αγγλική αλυσίδα Super Market Waitrose ανακοίνωσε την έναρξη ενός “πειράματος” κατά το οποίο οι καταναλωτές μπορούν να αγοράζουν βασικά καθημερινά προϊόντα διατροφής, χύμα.

Περισσοτερα

Η Epson θα πουλά πλέον και τις κεφαλές PrecisionCore

την 7 Ιουνίου, 2019

Η Seiko Epson Corporation ανακοίνωσε ότι προχωρά στην πώληση και των κεφαλών εκτύπωσης PrecisionCore ως ανεξάρτητα προϊόντα. Η εταιρεία θα ξεκινήσει τις πωλήσεις των νέων κεφαλών εκτύπωσης inkjet παγκοσμίως κατά το πρώτο εξάμηνο του οικονομικού έτους 2019.

Περισσοτερα

Label Experts από Heidelberg & Gallus

την 4 Ιουνίου, 2019

Μία νέα, δωρεάν, online πλατφόρμα για την εκτύπωση ετικετών λάνσαρε πριν λίγες μέρες η Heidelberg σε συνεργασία με τη θυγατρική της Gallus. Η πλατφόρμα στοχεύει στην ενημέρωση των επαγγελματιών γύρο από θέματα που σχετίζονται με την παραγωγή ετικετών.

Περισσοτερα

Νέα Gallus ECS 340 για την ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ Μ. Α.Β.Ε.Ε.

την 29 Μαΐου, 2019

Η εταιρία εκτύπωσης ετικετών ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ Μ. Α.Β.Ε.Ε., επένδυσε πριν λίγους μήνες σε μια μηχανή Gallus τύπου ECS 340, 8 χρωμάτων UV flexo για την ενδυνάμωση της σταθερά υψηλής ποιότητας εκτύπωσης και την αύξηση της παραγωγικότητά της.

Περισσοτερα

Η Stora Enso επενδύει στα χαρτιά kraft

την 29 Μαΐου, 2019

Η Stora Enso ανακοίνωσε την οριστική απόφασή της να επενδύσει περίπου 350 εκατ. Ευρώ για τη μετατροπή του εργοστασίου χαρτοποιίας Oulu στη Φινλανδία σε παραγωγή χαρτιού kraft συσκευασίας. Μαζί με την επένδυση αυτή, η εταιρεία αποσύρεται από την παραγωγή χαρτιών εκτύπωσης για έντυπα. 

Περισσοτερα

ABSOLUT CREATIVE COMPETITION

την 28 Μαΐου, 2019

Στην τελετή απονομής που έγινε στη Στοκχόλμη, στις 15 Μαΐου, η Absolut – στο πλαίσιο της μεγαλύτερης πρωτοβουλίας στην ιστορία της στον χώρο της τέχνης – ανακοίνωσε τη μεγάλη νικήτρια και την καλλιτεχνική συνεργασία μαζί της. Νικήτρια ανάμεσα σε 7.500 συμμετέχοντες, αναδείχθηκε η Sarah Saroufim από το Λίβανο.

Περισσοτερα

Η Χαΐτογλου Α.Ε. επιλέγει Durst Tau 330LM

την 21 Μαΐου, 2019

Η Χαϊτογλου Α.Ε. Γραφικών Τεχνών δραστηριοποιείται από το 2008 στις αγορές των αυτοκόλλητων ετικετών και της εύκαμπτης συσκευασίας. Προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις εκτύπωσης και φινιρίσματος στους τομείς των τροφίμων και ποτών, ατομικής και οικιακής υγιεινής, καλλυντικών και ειδών βιομηχανικής χρήσης.

Περισσοτερα

Ελληνική νίκη στα Βραβεία Fespa 2019

την 16 Μαΐου, 2019

Στην τελετή απονομής που πραγματοποιήθηκε χτες στο Μόναχο της Γερμανίας, στο πλαίσιο της έκθεσης Fespa, μεταξύ άλλων διακρίθηκε και η Ελληνική συμμετοχή της ομάδας Garden του κ. Αντώνη Τσιγώνια.

Περισσοτερα

GRAPHICA EXPO 2019

την 8 Μαΐου, 2019

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε στα τέλη Φεβρουαρίου η 16η διοργάνωση της έκθεσης Γραφικών Τεχνών και Γραφικών Εφαρμογών GRAPHICA EXPO 2019.
90 εκθέτες από διάφορα μέρη της Ελλάδας υποδέχτηκαν στο MEC Παιανίας περισσότερες από 5000 επιχειρήσεις που για ακόμη μία φορά επέλεξαν την έκθεση για να ενημερωθούν για τις τελευταίες εξελίξεις των Γραφικών Τεχνών και της Οπτικής Επικοινωνίας

Περισσοτερα