Ειδήσεις

Εκλογές για την HELGRAMED στη GRAPHICA EXPO 2019

την 17 Φεβρουαρίου, 2019

Η Πανελλήνια Ένωση Πτυχιούχων Τεχνολογίας Γραφικών Τεχνών (HELGRAMED) συμμετέχει για 3η συνεχόμενη φορά στην έκθεση GRAPHICA EXPO, που θα πραγματοποιηθεί από 22 έως 24 Φεβρουαρίου 2019, με δικό της περίπτερο (περίπτερο Νο 112).

Περισσοτερα

Νέα τεχνολογία UV/LED μελανιών από τη Siegwerk

την 17 Φεβρουαρίου, 2019

Η Siegwerk, ένας από τους κορυφαίους προμηθευτές μελανιών εκτύπωσης, ένωσε τις δυνάμεις της με την Stora Enso, ώστε από κοινού να βελτιώσουν τη δυνατότητα αφαίρεσης των εκτυπώσεων που έχουν πραγματοποιηθεί με την τεχνολογία εκτύπωσης UV / LED από τα χαρτιά εκτύπωσης όταν αυτά προορίζονται για ανακύκλωση.

Περισσοτερα

Σε FESPA HELLAS αναβαθμίστηκε ο Σ.Ε.Μ.Ε.

την 11 Φεβρουαρίου, 2019

Πριν λίγο καιρό ο Σύνδεσμος Επαγγελματιών Μεταξοτυπών Ελλάδος μετονομάστηκε σε FESPA HELLAS. Ο ΣΕΜΕ αναγνωρίστηκε από την FESPA ως εκ των πλέον δραστήριων συνδέσμων σε διεθνές επίπεδο και γι' αυτό κατέκτησε την επίσημη αναγνώριση ως FESPA HELLAS.

Περισσοτερα

Η MASTERWORK αποκτά το 8,5% της HEIDELBERG

την 8 Φεβρουαρίου, 2019

Με έδρα στην κινεζική πόλη Tianjin, ο όμιλος που διατηρεί μια μακροχρόνια στρατηγική συνεργασία με την HEIDELBERG, αναμένεται να αποκτήσει το 8,5% των μετοχών της, συμμετέχοντας στην αύξηση κεφαλαίου της τελευταίας.

Περισσοτερα

Βρείτε τις διαφορές!.... αλλά για γραφίστες.

την 7 Φεβρουαρίου, 2019

Όλοι όσοι είναι γεννημένοι πριν το 2000(!) θα θυμούνται το κλασικό παιχνίδι στα σταυρόλεξα και τα περιοδικά, όπου δύο φαινομενικά όμοιες εικόνες έκρυβαν μικρές διαφορές τις οποίες ο αναγνώστης έπρεπε να εντοπίσει.

Περισσοτερα

Νέα εταιρική ταυτότητα για την Polyprint

την 6 Φεβρουαρίου, 2019

H Polyprint αποφάσισε πως ήρθε η ώρα να επανασυστηθεί ως εταιρεία στο κοινό της εκτύπωσης και προχώρησε προσφάτως στον επανασχεδιασμό του λογοτύπου της ώστε αυτός να αντανακλά καλύτερα το όραμα και τις δυνατότητες της επιχείρησης.

Περισσοτερα

Νέα Οικονομική Διευθύντρια για τη Xerox Hellas

την 28 Ιανουαρίου, 2019

Η Xerox Hellas ανακοίνωσε την τοποθέτηση της Εριφύλης Σχοινά στη θέση της Οικονομικής Διευθύντριας της εταιρείας. Στο νέο της ρόλο θα είναι υπεύθυνη για τον οικονομικό σχεδιασμό, την ανάλυση των αποτελεσμάτων...

Περισσοτερα

Πιστοποίηση Fogra για μηχανές Landa & EFI

την 24 Ιανουαρίου, 2019

Ο Fogra, ο φορέας πιστοποίησης και ερευνητικό ινστιτούτο για τον κλάδο των μέσων επικοινωνίας, ανακοίνωσε πως πιστοποίησε τις ψηφιακές εκτυπωτικές μηχανές νανοτεχνολογίας Landa αλλά και την EFI με δύο πιστοποιητικά ταυτοχρόνως.

Περισσοτερα