Ειδήσεις

Μειωμένη διάρκεια και ηχηρές απουσίες για τη drupa 2021

την 31 Ιουλίου, 2020

Η Messe Düsseldorf, διοργανώτρια εταιρεία της drupa, ανακοίνωσε πως η επόμενη διοργάνωση τον Απρίλιο του 2021 θα έχει μικρότερη διάρκεια απ’ ότι συνήθως και θα υποδεχθεί τους επισκέπτες της από τις 20 έως τις 28 Απριλίου. Μειωμένη δηλαδή κατά δύο ημέρες από την αρχική πρόβλεψη μετά την αναβολή της για ένα χρόνο εξαιτίας της πανδημίας του νέου κορωνοϊού.

Περισσοτερα

9-12 Μαρτίου 2021 η Fespa

την 2 Ιουλίου, 2020

Δεύτερη αναβολή της έκθεσης FESPA ανακοίνωσε η διοργανώτρια εταιρεία εξαιτίας των συνεπειών της πανδημίας του νέου κορωνοϊού.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση που δημοσιοποιήθηκε σήμερα, η έκθεση FESPA Global Print Expo δεν θα πραγματοποιηθεί πλέον στη Μαδρίτη τον Οκτώβριο του 2020, λόγω των συνεχιζόμενων κινδύνων για τη δημόσια υγεία και των επιχειρηματικών διαταραχών που προκαλούνται από την παγκόσμια πανδημία COVID-19.

Περισσοτερα

3Μ & HP συνεργάζονται για την προστασία από τον Covid-19

την 30 Ιουνίου, 2020

Η 3M και η HP Inc. ανακοίνωσαν μια νέα συνεργασία για την από κοινού δωρεάν διάθεση wide format γραφικών σήμανσης με θέμα την προστασία από την εξάπλωση του νέου κορωνοϊού.
Με τα εμπορικά καταστήματα να ανοίγουν ξανά μετά από μια μακρά περίοδο αυστηρής καραντίνας που βίωσε όλη η Ευρώπη, οι εκτυπώσεις σημάνσεων παίζουν σημαντικό ρόλο στην ενημέρωση του κοινού.

Περισσοτερα

Έφυγε από τη ζωή ο Milton Glaser σε ηλικία 91 ετών.

την 26 Ιουνίου, 2020

O Milton Glaser υπήρξε διάσημος Αμερικανός γραφίστας και συνιδρυτής του περιοδικού New York.. Έφυγε από εγκεφαλικό επεισόδιο την Παρασκευή 26 Ιουνίου, την ημέρα των γενεθλίων του!
Στα πιο διάσημα έργα του συγκαταλέγονται ο λογότυπος για την προβολή της Νέας Υόρκης “I NY” που σχεδίασε το 1977, αλλά και ο σχεδιασμός της αφίσας για την προώθηση του δίσκου του Bob Dylan το 1966.

Περισσοτερα

Διαδικτυακό Σεμινάριο για το αυτοκόλλητο από τη Graphcom

την 25 Ιουνίου, 2020

H GRAPHCOM διοργανώνει μια σειρά ενημερωτικών online σεμιναρίων με σκοπό την πληρέστερη ενημέρωση των επαγγελματιών του χώρου της ψηφιακής εκτύπωσης & επιγραφών γύρω από τις ιδιότητες και εφαρμογές του αυτοκόλλητου βινυλίου.
Τα σεμινάρια απευθύνονται σε ιδιοκτήτες επιχειρήσεων ψηφιακών εκτυπώσεων & επιγραφών, εφαρμοστές, υπεύθυνους παραγωγής, υπεύθυνους προμηθειών και χειριστές ψηφιακών εκτυπωτών.

Περισσοτερα

Διαδικτυακό σεμινάριο από τη Durst

την 23 Ιουνίου, 2020

Σε αντίθεση με άλλες χρονιές, φέτος, οι ανά τον κόσμο πελάτες της εταιρείας θα έχουν την ευκαιρία στις 24 Ιουνίου να συνδεθούν ζωντανά με τα κεντρικά γραφεία της στην Ιταλία, και να ενημερωθούν από τον υπολογιστή τους για όλες τις νέες εξελίξεις.

Περισσοτερα