GRAPHICANEWS

Ειδήσεις

Αυξήσεις σε διψήφια ποσοστά ανακοίνωσε η Fujifilm

την 25 Φεβρουαρίου, 2024

Η Fujifilm ανακοίνωσε πως είναι αναγκασμένη να προχωρήσει σε αυξήσεις των τιμών σε μια σειρά προϊόντων της, καθώς η ευρωπαϊκή αγορά εξακολουθεί να επηρεάζεται από γεωπολιτικές επιδράσεις και προκλήσεις πληθωρισμού.

Περισσοτερα

Τέλος εποχής για ένα από τα μεγαλύτερα εργοστάσια χαρτιού στην Ευρώπη

την 12 Φεβρουαρίου, 2024

"Η επίμονη παγκόσμια οικονομική ύφεση αποδεικνύεται πολύ πιο σκληρή από ό,τι αναμενόταν. Η ύφεση των αγορών, η γεωπολιτική αστάθεια και η ασθενής οικονομική ανάπτυξη άσκησαν σημαντική πίεση στη Sappi, ιδιαίτερα στην Ευρώπη."

Περισσοτερα

Η Xerox μετασχηματίζεται και μειώνει το προσωπικό της κατά 15%

την 15 Ιανουαρίου, 2024

Η Xerox ανακοίνωσε πως θέτει σε άμεση εφαρμογή το πρόγραμμα μετασχηματισμού της, ανακοινώνοντας τις τρεις προτεραιότητές της καθώς και τη μείωση του προσωπικού της σε ποσοστό 15%.

Περισσοτερα

Δύο παγκόσμιοι παίκτες του post-press συγχωνεύονται!

την 11 Δεκεμβρίου, 2023

Οι οικογένειες/μέτοχοι των εταιρειών Hunkeler και Müller Martini αποφάσισαν να συγχωνεύσουν τους ομίλους τους. Η Müller Martini Holding AG απέκτησε όλες τις μετοχές του Ομίλου Hunkeler σε μία από τις σημαντικότερες συμφωνίες του κλάδου φέτος.

Περισσοτερα

Παγκόσμιο ρεκόρ για τη HEIDELBERG

την 26 Οκτωβρίου, 2023

Η HEIDELBERG εγκατέστησε τη μεγαλύτερη εκτυπωτική μηχανή offset με τροφοδοσία φύλλου που κατασκευάστηκε ποτέ στην πολυεθνική εταιρεία κατασκευής συσκευασιών WestRock.
Πρόκειται για μία Speedmaster XL 106, συνολικού μήκους 42 μέτρων, με 20 πύργους εκτύπωσης και επίστρωσης.

Περισσοτερα

Η Durst αποκτά τον ιταλικό κατασκευαστή εκτυπωτών υφάσματος Aleph

την 26 Σεπτεμβρίου, 2023

Ο Όμιλος Durst ανακοίνωσε την εξαγορά της Aleph SrL, της εταιρείας που ειδικεύεται στην κατασκευή βιώσιμων ψηφιακών λύσεων εκτύπωσης υφασμάτων και διακόσμησης εσωτερικών και εξωτερικών χώρων. Η στρατηγική αυτή κίνηση ενισχύει τη θέση του Ομίλου Durst στις τεχνολογίες εκτύπωσης με βάση το νερό και στην παροχή βιώσιμων λύσεων εκτύπωσης.

Περισσοτερα

Χωρίς τη Xerox η επόμενη drupa

την 26 Σεπτεμβρίου, 2023

Σύμφωνα με δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών, η Xerox αποφάσισε να απέχει από την επόμενη διοργάνωση της μεγαλύτερης εμπορικής έκθεσης Γραφικών Τεχνών στον κόσμο που θα πραγματοποιηθεί στα τέλη Μαΐου 2024.

Περισσοτερα

Η Agfa κατέθεσε μήνυση κατά της Gucci για παράβαση ευρεσιτεχνίας.

την 12 Σεπτεμβρίου, 2023

Μήνυση κατέθεσε η AGFA NV εναντίων της Gucci σε δικαστήριο για τα πνευματικά δικαιώματα του Αμβούργου, για παραβίαση της ευρεσιτεχνίας της που αφορά στην εκτύπωση σε φυσικό δέρμα.

Περισσοτερα