Εκτυπωτες

Δύο νέοι εκτυπωτές Vutek από την EFI

την 22 Ιανουαρίου, 2020

Η EFI ανακοίνωσε μια νέα σειρά εκτυπωτών ρολού, μεσαίας κατηγορίας, για την αγορά της οπτικής επικοινωνίας, με την οποία θα βοηθήσει τους επαγγελματίες να αυξήσουν την παραγωγικότητά τους και να προσφέρουν υψηλής ποιότητας και μεγάλου εύρους εφαρμογές.

Περισσοτερα
Διαφορα

Νέα γενιά αυτόματου κοπτικού FB 8000 PRO από την Intec.

την 22 Ιανουαρίου, 2020

Η Intec Printing Solutions Limited, ανακοίνωσε σήμερα τη δεύτερη γενιά των αυτοματοποιημένων ψηφιακών κοπτικών συστημάτων της, FB 8000 PRO, τα οποία είχε παρουσιάσει για πρώτη φορά στην έκθεση Fespa τον περασμένο Μάιο.

Περισσοτερα
Αναλωσιμα

Νέα προϊόντα οπτικής επικοινωνίας από τη Display Media

την 27 Νοεμβρίου, 2019

Λίγους μήνες μετά την ανάληψη της αντιπροσωπίας του Αμερικανικού οίκου υλικών εκτύπωσης & πλαστικοποίησης, General Formulations, η Display Media εμπλουτίζει τη γκάμα προϊόντων της με νέα υλικά για τους κλάδους της Οπτικής Επικοινωνίας & των Επιγραφών.

Περισσοτερα
Διαφορα

Huion Kamvas Pro 20 Digitizer

την 8 Νοεμβρίου, 2019

Το pen monitor digitizer της Huion, Kamvas Pro 20, απευθύνεται σε γραφίστες & σχεδιαστές οι οποίοι θέλουν να επενδύσουν σε μία υψηλής ποιότητας ταμπλέτα σχεδίασης με προσιτή τιμή.

Περισσοτερα
Εκτυπωτες

Η Xerox ενσωματώνει δυνατότητες καλλωπισμού στη νέα σειρά εκτυπωτών PrimeLink.

την 15 Οκτωβρίου, 2019

Με τις αισθητικά αναβαθμισμένες εκτυπώσεις να αποτελούν έναν από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους τομείς της ψηφιακής εκτύπωσης, η Xerox ανέπτυξε την τεχνολογία Xerox Adaptive CMYK Plus.
Με τη νέα αυτή τεχνολογία, οι νέοι έγχρωμοι εκτυπωτές της σειράς PrimeLink, C9065 & C9070 αλλά και οι εκτυπωτές C60 & C70, αποκτούν δυνατότητες εκτύπωσης με λευκό και διάφανο μελάνι αλλά και φθορίζοντα χρώματα καθώς και χρυσό ή ασημί.

Περισσοτερα
Wide Format

Πρώτος UV Flatbed για την Roland

την 11 Οκτωβρίου, 2019

Η Roland DG Corporation, ανακοίνωσε το λανσάρισμα του πρώτου της επίπεδου εκτυπωτή μεγάλου μεγέθους UV-LED, IU-1000F.
Η Ιαπωνική εταιρεία μέχρι σήμερα προσέφερε λύση για εκτυπώσεις σε άκαμπτα υλικά μέσω του υβριδικού εκτυπωτή VersaUV LEJ-640 ο οποίος με την προσθήκη ειδικού τραπεζιού μετατρέπονταν σε flatbed.

Περισσοτερα
Wide Format

Νέα σειρά εκτυπωτών/κοπτικών από τη Roland

την 10 Οκτωβρίου, 2019

Η Roland DG Corporation, κορυφαίος κατασκευαστής εκτυπωτών & κοπτικών inkjet μεγάλου σχήματος, ανακοίνωσε τη νέα σειρά TrueVIS εκτυπωτών/κοπτικών οικολογικού διαλύτη SG2 πλάτους 1.62m, 1.37m και 76cm αντιστοίχως.

Περισσοτερα