Προϊόντα & Νέες κυκλοφορίες

Διαφορα

Nέα έκδοση Prinect 2020 από την Heidelberg

την 18 Σεπτεμβρίου, 2019

Με τη νέα έκδοση του λογισμικού διαχείρισης ροής εργασίας: Prinect 2020, η Heidelberg διευκολύνει ακόμη περισσότερο τους χρήστες του λογισμικού της να εκτελούν στο τυπογραφείο τους τις νέες λειτουργίες της πλατφόρμας καθώς αυτές βασίζονται πλέον εν μέρη ή και καθολικά στο cloud.

Περισσοτερα
Wide Format

Νέα μοντέλα εκτυπωτών από την Mimaki

την 18 Σεπτεμβρίου, 2019

Η Mimaki ανακοίνωσε την κυκλοφορία της νέας σειράς εκτυπωτών ευρείας διάστασης & κοπής: Plus. Οι νέοι ολοκαίνουργιοι εκτυπωτές CJV300 Plus, JV300 Plus και το νέο κοπτικό CG-FXII Plus παρουσιάζονται αυτές τις μέρες παγκοσμίως στην έκθεση The Print Show (NEC Μπέρμιγχαμ, Ηνωμένο Βασίλειο) όπου η εταιρεία συμμετάσχει μέσω του εξουσιοδοτημένου διανομέα της στο Ηνωμένο Βασίλειο, την εταιρεία Hybrid Services.

Περισσοτερα
Wide Format

Δύο νέους eco-solvent εκτυπωτές λανσάρει η Mutoh

την 23 Ιουλίου, 2019

Η MUTOH INDUSTRIES LTD., κατασκευαστής εκτυπωτών inkjet μεγάλου φορμά, ανακοίνωσε την κυκλοφορία δύο νέων εκτυπωτών τεχνολογίας eco-solvent, τους XpertJet 1682SR και 1641SR.
Τα δύο νέα μοντέλα βασίζονται στη νέα πλατφόρμα εκτυπωτών "XpertJet” και χρησιμοποιούν τη νέα μελάνη οικολογικού διαλύτη "MS41" της εταιρείας.

Περισσοτερα
Εκτυπωτες

Νέα ψηφιακή μηχανή από τη Xerox

την 19 Ιουλίου, 2019

Η Xerox παρουσίασε τη νέα της inkjet μηχανή εκτύπωσης φύλλου, Baltoro HF.
Πρόκειται για ένα εκτυπωτικό παραγωγής μεγάλου όγκου που φτάνει τα 3 εκατομμύρια πατήματα το μήνα σε ταχύτητες που αγγίζουν τις 300 σελίδες το λεπτό.

Περισσοτερα
Εκτυπωτες

Νέα ψηφιακή μηχανή για ετικέτες

την 12 Ιουνίου, 2019

Η Konica Minolta ανακοίνωσε τη διάθεση της νέας ψηφιακής μηχανής για ετικέτες, AccurioLabel 230. Πρόκειται για τον αντικαταστάτη του προηγούμενο μοντέλο της εταιρείας AccurioLabel 190, το οποίο το ελληνικό κοινό είχε την ευκαιρία να δει ζωντανά στην GRAPHICA EXPO 2019 πριν λίγους μήνες.

Περισσοτερα
Wide Format

Η Canon επεκτείνει τη σειρά εκτυπωτών UVgel

την 10 Ιουνίου, 2019

Ο νέος εκτυπωτής αποτελεί συνέχεια του προηγούμενου μοντέλου Colorado 1640, χρησιμοποιεί τα νέα, εύκαμπτα, μελάνια της εταιρείας αλλά και το νέο σύστημα στεγνώματος Océ FLXfinish, με το οποίο ο χρήστης μπορεί να επιλέξει εάν οι εκτυπώσεις του θα έχουν matte ή gloss υφή.

Περισσοτερα
Wide Format

Νέο φουτουριστικό CNC router από την Vhf

την 23 Απριλίου, 2019

Η Vhf ανακοίνωσε πως ξεκίνησε την παραγωγή του νέου φουτουριστικού CNC μοντέλου της Χ. Η Vhf θα γιορτάσει τα 30ά γενέθλιά της φέτος το φθινόπωρο και έχει συμπεριλάβει σε αυτή τη μηχανή πολλά έξτρα στον στάνταρ εξοπλισμό. Το μοντέλο Χ προσφέρει ταυτόχρονα γερμανική τεχνολογική καινοτομία και ευκολία χειρισμού.

Περισσοτερα
Εκτυπωτες

Διαθέσιμη στην περιοχή μας EMEA η νέα Ricoh Pro VC2000

την 27 Μαρτίου, 2019

Τη διαθεσιμότητα της νέας έγχρωμης inkjet μηχανής ρολού ανακοίνωσε η RICOH. Με τη νέα μηχανή οι επαγγελματίες μπορούν να παράγουν ταχύτατα εργασίες όπως λογαριασμούς πληρωμής, βιβλία ή εφαρμογές direct mail, χωρίς ταυτόχρονα να χρειάζονται μεγάλες εγκαταστάσεις καθώς η νέα μηχανή στη βασικής της έκδοση καλύπτει εμβαδόν μόλις 4,3 τετραγωνικών μέτρων.

Περισσοτερα
Εκτυπωτες

Νέος Versa UV LEF2-200

την 27 Μαρτίου, 2019

Το νέο της μοντέλο της σειράς VersaUV LEF παρουσίασε η Roland με την ονομασία LEF2-200 για την αγορά της απευθείας εκτύπωσης αντικειμένων.

Περισσοτερα