Εκτυπωτες

Νέα σειρά HP Latex R για άκαμπτα υλικά

την 28 Ιουλίου, 2020

Η HP αναβάθμισε τη σειρά εκτυπωτών της HP Latex R προσθέτοντας νέα χαρακτηριστικά και λύσεις που έχουν ως στόχο να βοηθήσουν τους επαγγελματίες στο να επωφεληθούν από την τεχνολογία HP Latex σε μια υβριδική πλατφόρμα.

Περισσοτερα
Εκτυπωτες

PreTreater Pro για DTG εκτυπώσεις από την Polyprint

την 27 Ιουλίου, 2020

H Polyprint A.E., εξειδικευμένοι κατασκευαστές εκτυπωτών απευθείας σε ύφασμα (Direct-to-Garment printers), επισήμως παρουσιάζει μια νέα προσθήκη στα DTG προϊόντα της, το εντυπωσιακό PreTreater Pro. Πρόκειται για μία μηχανή προεπίστρωσης από τους εξειδικευμένους κατασκευαστές εκτυπωτών DTG.

Περισσοτερα
Διαφορα

Τρία νέα μοντέλα Huion graphic tablet

την 29 Ιουνίου, 2020

Τρία νέα μοντέλα Huion Graphic Tablet ήρθαν στην ελληνική αγορά για να εκπλήξουν για μια ακόμα φορά με τα χαρακτηριστικά και τη μοναδική σχέση τιμής/απόδοση.

Περισσοτερα
Εκτυπωτες

Νέα AccurioJet KM-1e B2+ UV από την Konica Minolta

την 26 Ιουνίου, 2020

Η νέα μηχανή αποτελεί την εξέλιξη του μοντέλο KM-1 το οποίο πρώτο-παρουσιάστηκε πριν 4 χρόνια στην έκθεση drupa 2016 και αποτελούσε την πρόταση της εταιρείας για την ψηφιακή μετάβαση των ταχυπαραγωγικών εκτυπώσεων φύλλου από την αναλογική στην ψηφιακή εποχή.

Περισσοτερα
Εκτυπωτες

Η Roland DG ανακοινώνει την κυκλοφορία του VS-300iS GO

την 5 Μαρτίου, 2020

Ο νέος επίπεδος εκτυπωτής προορίζεται για την εκτύπωση αντικειμένων και συγκεκριμένα για τις επιφάνειες σε χειριστήρια ηλεκτρονικών συσκευών γνωστά ως Membrane Switch. Πρόκειται για το αποτέλεσμα της συνεργασίας μεταξύ της Roland DG EMEA και του κατασκευαστή μελανιών εκτύπωσης Marabu GmbH & Co. KG.

Περισσοτερα
Διαφορα

Νέα έκδοση του RIP λογισμικού Caldera 13.1

την 5 Μαρτίου, 2020

Η γαλλική εταιρία λογισμικών εκτύπωσης Caldera, ανακοίνωσε την κυκλοφορία της τελευταίας έκδοσης του λογισμικού RIP, την έκδοση 13.1. H τελευταία έκδοση φέρνει μια σειρά καινοτόμων δυνατοτήτων, συμπεριλαμβανομένης της υποστήριξης νέων λειτουργικών συστημάτων, πολλών νέων προγραμμάτων οδήγησης συσκευών (drivers), καθώς και επιπλέον δυνατότητες οι οποίες είναι αποκλειστικά διαθέσιμες για τους πελάτες CalderaCare.

Περισσοτερα
Εκτυπωτες

Νέος εκτυπωτής άμεσης εκτύπωσης υφασμάτων από την Epson

την 5 Μαρτίου, 2020

Η Epson παρουσίασε έναν νέο εκτυπωτή άμεσης εκτύπωσης υφασμάτων (DTG, direct to garment) ο οποίος προσφέρει χαμηλό συνολικό κόστος κτήσης & λειτουργίας για επιχειρήσεις με μεσαία έως μεγάλη παραγωγή τυπωμένων ενδυμάτων.
Σύμφωνα με την εταιρεία ο νέος SureColor SC-F3000 προσφέρει υψηλά επίπεδα ακρίβειας, γρήγορους χρόνους παραγωγής και δυνατότητα παραγωγής πολύπλοκων σχεδίων σε διάφορους τύπους υφασμάτων.

Περισσοτερα
Wide Format

Oberon RTR3300: Νέος εκτυπωτής από την AGFA

την 12 Φεβρουαρίου, 2020

Η Agfa ανακοίνωσε μια νέα προσθήκη στη σειρά εκτυπωτών inkjet ευρείας διάστασης. Ο νέος εκτυπωτής Oberon RTR3300 είναι ένας roll-to-roll εκτυπωτής 3,3 μέτρων πλάτους που συνδυάζει εξαιρετική παραγωγικότητα και ποιότητα εκτύπωσης, σε ένα εύρη φάσμα υλικών.

Περισσοτερα
Διαφορα

Νέα μηχανή καλλωπισμού εντύπων από τις MGI & Konica Minolta

την 6 Φεβρουαρίου, 2020

Ανακοινώθηκε πριν λίγες ημέρες η επίσημη κυκλοφορία της νέας μηχανής MGI JETvarnish 3D One, μιας απλής, συμπαγούς και οικονομικά προσιτής μηχανής για τον καλλωπισμό εντύπων με ψηφιακό βερνίκι, τοπικό ή ολικό, μεταβλητού πάχους.

Περισσοτερα