GRAPHICANEWS

Wide Format

Νέα σειρά VUTEk h+ από την EFI

την 6 Μαρτίου, 2024

Η EFI ανακοίνωσε την κυκλοφορία της νέας σειράς επίπεδων/ρολού υβριδικών εκτυπωτών LED VUTEk h3+ και VUTEk h5+ με βελτιωμένες δυνατότητες εκτύπωσης και χειρισμού των υλικών.

Περισσοτερα
Εκτυπωτες

Δύο νέα Επαγγελματικά Εκτυπωτικά Αντικειμένων από τη Roland

την 14 Φεβρουαρίου, 2024

Δύο νέα μοντέλα επιτραπέζιων uv εκτυπωτικών αντικειμένων/επίπεδων υλικών παρουσίασε η Roland στην αγορά, με σκοπό να καλύψει τόσο τις ανάγκες των επαγγελματιών με υψηλές απαιτήσεις όσο και των μικρών επιχειρήσεων-αρχάριων χρηστών.

Περισσοτερα
Εκτυπωτες

Τον πρώτο της υβριδικό DTG & DTF εκτυπωτή λανσάρει η EPSON

την 14 Φεβρουαρίου, 2024

Ο νέος υβριδικός εκτυπωτής SureColor F1000 για εφαρμογές DTG (Direct-To-Garment) και DTF (Direct-To-Film) της Epson, είναι ο πρώτος εκτυπωτής του είδους που έχει σχεδιαστεί ειδικά για εκτυπώσεις μικρού τιράζ.

Περισσοτερα
Εκτυπωτες

Νέα εκτυπωτική inkjet από τη Ricoh

την 16 Ιανουαρίου, 2024

Η Ricoh Ευρώπης ανακοίνωσε την κυκλοφορία της νέας Ricoh Pro VC80000.
Ένα νέο σύστημα εκτύπωσης inkjet ρολού υψηλής ταχύτητας με το οποίο η εταιρεία υπόσχεται να φέρει ένα βήμα πιο κοντά την αυτοματοποιημένη παραγωγή, τον ολοκληρωμένο έλεγχο ποιότητας και την προηγμένη ενσωμάτωση στη διαδικασία παραγωγής.

Περισσοτερα
Διαφορα

Πιστοποίηση ECOLOGO για τα μελάνια Resin των Roland TrueVIS AP-640

την 16 Ιανουαρίου, 2024

Τα μελάνια Resin των εκτυπωτικών Roland TrueVIS AP-640 Resin απέκτησαν πιστοποίηση ECOLOGO.
Η πιστοποίηση ECOLOGO είναι ένα πρότυπο που έχει εγκριθεί από την UL, έναν οργανισμό που έχει ως στόχο την προώθηση της περιβαλλοντικής υγείας και της ασφάλειας.

Περισσοτερα
Εκτυπωτες

Mutoh: Νέος XpertJet 1462UF για αντικείμενα

την 27 Οκτωβρίου, 2023

Η Mutoh επεκτείνει τη σειρά εκτυπωτικών αντικειμένων με το νέο XpertJet 1462UF, ο οποίος σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας αυξάνει σημαντικά την παραγωγικότητα στις εκτυπώσεις, ειδικά όταν πρόκειται για πολλαπλά layers.

Περισσοτερα