GRAPHICANEWS

Αναλωσιμα

Τα υλικά ImagePerfect στην Ελλάδα από τη Daltec

την 31 Οκτωβρίου, 2022

Τα προϊόντα της σειράς Image Perfect, στα οποία περιλαμβάνονται αυτοκόλλητες μεμβράνες για τις αγορές της επιγραφοποιίας, της ψηφιακής εκτύπωσης & του ντυσίματος οχημάτων, ανέλαβε να διαθέσει στην Ελληνική αγορά η Daltec

Περισσοτερα
Αναλωσιμα

Νέα υλικά χωρίς PVC ανακοίνωσε η Orafol

την 6 Ιουλίου, 2022

Ανταποκρινόμενη στην αυξανόμενη ζήτηση της αγοράς για φιλικά προς το περιβάλλον υλικά κάλυψης οχημάτων, η Γερμανική Orafol ανακοίνωσε μία σειρά νέων υλικών, χωρίς PVC. Η πρώτη, επίσημη, παρουσίαση των νέων υλικών έγινε στο πλαίσιο της φετινής έκθεσης FESPA.

Περισσοτερα
Αναλωσιμα

Νέα μεταλλικά toner σε Χρυσό και Ασήμι από τη Xeikon

την 9 Μαΐου, 2022

Η Xeikon ανακοίνωσε τη διάθεση δύο νέων μεταλλικών τόνερ από χρυσό και ασήμι για τα ψηφιακά πιεστήρια ετικετών της, Cheetah 2.0.
Η ανακοίνωση έρχεται σε συνέχεια της στρατηγικής της εταιρείας να επικεντρωθεί στη βιομηχανία της ετικέτας και να αναπτύξει προσαρμοσμένες λύσεις για τον κλάδο αυτό.

Περισσοτερα
Αναλωσιμα

Η Ricoh δημιουργεί το πρώτο φυτικό μελάνι.

την 25 Φεβρουαρίου, 2022

Η Ricoh ανακοίνωσε τη δημιουργία ενός νέου, φυτικού, μελανιού για μαζική χρήση στις εκτυπώσεις εντύπων και συσκευασιών με το οποίο, όσοι το χρησιμοποιούν, θα μπορούν να μειώσουν περαιτέρω τον περιβαλλοντικό αντίκτυπό τους.

Περισσοτερα
Αναλωσιμα

Νέα οικολογικά χαρτιά ετικετών από την Avery Dennison

την 1 Δεκεμβρίου, 2021

Η Avery Dennison παρουσίασε τρία νέα, λευκά, μη επικαλυμμένα χαρτιά κατασκευασμένα από 100% ανακυκλωμένες ίνες. Η νέα αυτή προσθήκη επεκτείνει το χαρτοφυλάκιο της εταιρείας με ανακυκλωμένα υλικά ώστε να προσφέρει λύσεις υψηλής ποιότητας για κρασί, οινοπνευματώδη, τρόφιμα και άλλα ποτά.

Περισσοτερα
Αναλωσιμα

Δύο νέα χρώματα για τα εκτυπωτικά Roland VersaUV LEC2

την 7 Ιουλίου, 2021

Η Roland DG ανακοίνωσε πως διευρύνει τη χρωματική γκάμα των εκτυπωτικών/κοπτικών VersaUV LEC2 και των επίπεδων εκτυπωτικών VersaUV LEC2-S με την προσθήκη δύο νέων μελανιών EUV5 με πορτοκαλί και κόκκινο χρώμα.
H προσθήκη αυτών των δύο νέων χρωμάτων στο αρχικό CMYK, λευκό, γυαλιστερό (gloss) και primer, επεκτείνει περαιτέρω τις δυνατότητες των εκτυπωτών.

Περισσοτερα
Αναλωσιμα

Νέα προϊόντα οπτικής επικοινωνίας από τη Display Media

την 27 Νοεμβρίου, 2019

Λίγους μήνες μετά την ανάληψη της αντιπροσωπίας του Αμερικανικού οίκου υλικών εκτύπωσης & πλαστικοποίησης, General Formulations, η Display Media εμπλουτίζει τη γκάμα προϊόντων της με νέα υλικά για τους κλάδους της Οπτικής Επικοινωνίας & των Επιγραφών.

Περισσοτερα
Αναλωσιμα

Νέο, μεταλλικό μελάνι από τη Mimaki

την 30 Ιανουαρίου, 2019

Κυκλοφορεί σε λίγες ημέρες στην αγορά το νέο μεταλλικό μελάνι της ιαπωνικής εταιρείας, MUH-100-Si. Πρόκειται για ένα UV μεταλλικό μελάνι το οποίο κατασκευάστηκε για τον UV εκτυπωτή UJF-7151 plus.

Περισσοτερα
  • 1
  • 2
  • 3
  • >>
  • Σελίδες 1 από 3