Η Έκθεση Graphica

Με 25 χρόνια αδιάλειπτης παρουσίας στην Ελληνική Αγορά, η GRAPHICA αποτελεί την μακροβιότερη και πιο επιτυχημένη έκθεση Γραφικών Τεχνών στη Ελλάδα!
Κύριος στόχος της GRAPHICA ήταν από την αρχή η ανάδειξη της τεχνολογικής εξέλιξης τόσο σε επίπεδο μηχανημάτων παραγωγής και υλικών όσο και σε επίπεδο λογισμικού.

Η εξέλιξη του κλάδου των Γραφικών Τεχνών σε παγκόσμιο επίπεδο, επέτρεψε στη GRAPHICA να μεταλλάσσεται, χρόνο με το χρόνο, και να ενσωματώνει ολοένα και περισσότερους τομείς της έντυπης και οπτικής επικοινωνίας.

Η GRAPHICA, από την πρώτη διοργάνωσή της το 1991 έως και σήμερα, παραμένει μία αμιγώς επαγγελματική έκθεση, με υψηλή επισκεψιμότητα.

Ως τέτοια, οι επισκέπτες της σε ποσοστό άνω του 85% είναι διευθυντικά στελέχη ή ιδιοκτήτες επιχειρήσεων Γραφικών Τεχνών & Οπτικής Επικοινωνίας. Το στοιχείο αυτό δημιουργεί τις προϋποθέσεις για τη σύναψη στην έκθεση άμεσων εμπορικών συμφωνιών, καθώς, οι επαγγελματίες επιλέγουν την έκθεση GRAPHICA ώστε να βρουν νέους προμηθευτές και συνεργάτες.

Η GRAPHICA αποτελεί την μακροβιότερη και πιο επιτυχημένη Έκθεση Γραφικών Τεχνών στη Ελλάδα!

Στην 25χρονη πορεία της η έκθεση GRAPHICA έχει καταφέρει να αποτελέσει σημείο συνάντησης της Βιομηχανίας Εκτύπωσης και να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις ώστε:

  • Σημαντικοί και πρωτοπόροι παίκτες της Βιομηχανίας των Γραφικών Τεχνών να εμπιστεύονται την έκθεση GRAPHICA για την παρουσίαση και προώθηση των προϊόντων τους στην Ελληνική αγορά.
  • Νεοφυείς και καταξιωμένες επιχειρήσεις παροχής εκτυπώσεων να επισκέπτονται την έκθεση ώστε να αποκτήσουν πλήρη ενημέρωση για τις εξελίξεις του κλάδου.
  • Οι επαγγελματίες από τους κλάδους της Διαφήμισης, του Design, της Φωτογραφίας και της Διακόσμησης να επιλέγουν την GRAPHICA για την ενημέρωσή τους σχετικά με τα νέα υλικά και τις εφαρμογές που έχει να τους προσφέρει η βιομηχανία.
  • Δημιουργικά Γραφεία και Γραφίστες να προτιμούν τη GRAPHICA για την εύρεση προμηθευτών εκτύπωσης, ιδιαιτέρως επαγγελματίες από την Περιφέρεια της χώρας όπου οι επιλογές είναι περιορισμένες.

Η επόμενη μεγάλη διοργάνωση της GRAPHICA θα πραγματοποιηθεί το Μάρτιο του 2019.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της έκθεσης στο www.graphicaexpo.gr