30 ΧΡΟΝΙΑ GRAPHICA EXPO

30 χρόνια επιτυχημένης πορείας συμπληρώνει η GRAPHICA EXPO, η μεγαλύτερη & μακροβιότερη Εμπορική Έκθεση Γραφικών Τεχνών & Οπτικής Επικοινωνίας στη χώρα μας.
Από το 1991 η GRAPHICA EXPO επικοινωνεί και προβάλει τις τεχνολογικές εξελίξεις του κλάδου των Εκτυπώσεων, της Επιγραφοποιίας, της Οπτικής Επικοινωνίας, της Χάρτινης Συσκευασίας και της Ετικέτας.

Με την πανδημία του νέου κορωνοϊού να έχει προκαλέσει και στη χώρα μας μεγάλα προβλήματα στην εύρυθμη λειτουργία της αγοράς, η επόμενη διοργάνωση της έκθεσης μεταφέρεται σε νέες, ασφαλέστερες, ημερομηνίες:

GRAPHICA EXPO 2023 
στις 17 - 18 - 19 Φεβρουαρίου 2023

Η μεγάλη επιτυχία της προηγούμενης διοργάνωσης, τόσο όσον αφορά στην προσέλευση επισκεπτών όσο και από πλευράς πολυθεματικότητας των εκθεμάτων από σημαντικές επιχειρήσεις, μάς καθιστούν αισιόδοξους ότι και η επόμενη, επετειακή διοργάνωση, θα στεφθεί με επιτυχία.

Η GRAPHICA αποτελεί την μακροβιότερη και πιο επιτυχημένη Έκθεση Γραφικών Τεχνών στη Ελλάδα!

Στην 30χρονη πορεία της η έκθεση GRAPHICA EXPO έχει καταφέρει να αποτελέσει σημείο συνάντησης της Βιομηχανίας Εκτύπωσης και να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις ώστε:

Σημαντικές και πρωτοπόρες επιχειρήσεις της Βιομηχανίας των Γραφικών Τεχνών να εμπιστεύονται την έκθεση για την παρουσίαση και προώθηση των προϊόντων & υπηρεσιών τους στην Ελληνική αγορά.

Νεοφυείς και καταξιωμένες επιχειρήσεις παροχής εκτυπώσεων να επισκέπτονται την έκθεση ώστε να αποκτήσουν πλήρη ενημέρωση για τις εξελίξεις του κλάδου.

Οι επαγγελματίες από τους κλάδους της Διαφήμισης, του Design, της Φωτογραφίας και της Διακόσμησης να επιλέγουν την GRAPHICA EXPO για την ενημέρωσή τους σχετικά με τα νέα υλικά και τις εφαρμογές που έχει να τους προσφέρει η βιομηχανία της εκτύπωσης.

Δημιουργικά Γραφεία και Γραφίστες να προτιμούν τη GRAPHICA EXPO για την εύρεση προμηθευτών και τη σύναψη νέων συνεργασιών.

Περισσότερες πληροφορίες για την επόμενη, επετειακή, διοργάνωση μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα: www.graphicaexpo.gr