graphicanews

AGFA InterioJet 3300

Agfa InterioJet: Ένας LFP για την αγορά της εσωτερικής διακόσμησης

την 4 Δεκεμβρίου, 2020

Η AGFA ανακοίνωσε τον νέο της εκτυπωτή ευρείας διάστασης ο οποίος απευθύνεται στην ανερχόμενη αγορά των ψηφιακών εκτυπώσεων για εφαρμογές εσωτερικής διακόσμησης όπως πατώματα laminate και επιφάνειες επίπλων. Ο νέος InterioJet 3300 έχει συνολικό πλάτος εκτύπωσης 3,10 μέτρα (δέχεται δύο διαφορετικά ρολά των 155cm έκαστο) και τυπώνει με μελάνια νερού.

Ο InterioJet κατασκευάστηκε πάνω στην ίδια πλατφόρμα inkjet του βραβευμένου Jeti Tauro LED UV έχοντας όμως κεφαλές, μελάνια και σύστημα στεγνώματος προσαρμοσμένα στα μελάνια νερού που ενδείκνυνται για τέτοιου είδους εφαρμογές.

InterioJet 3300


Όπως και οι υπόλοιποι εκτυπωτές inkjet ευρείας διάστασης της Agfa, ο InterioJet χρησιμοποιεί το λογισμικό ροής εργασίας Asanti της Agfa, το οποίο αυξάνει την απόδοση του συστήματος ελέγχοντας, απλοποιώντας και αυτοματοποιώντας ολόκληρη τη διαδικασία εκτύπωσης από την προεκτύπωση έως την περάτωση. Η ολοκληρωμένη ενσωμάτωση της διαχείρισης αρχείων, της χρωματικής διαχείρισης και του ελέγχου της παραγωγής μέσω του Asanti εγγυάται την ολοκλήρωση των εργασιών χωρίς σφάλματα.

Δείτε στο παρακάτω video τον νέο εκτυπωτή εν δράση: