GRAPHICANEWS

AGFA JETI TAURO H3300 S

Νέος Jeti Tauro από την AGFA

την 3 Νοεμβρίου, 2020

Η Agfa επεκτείνει τη σειρά εκτυπωτών μεγάλου μεγέθους Jeti Tauro με την προσθήκη του νέου αναβαθμισμένου μοντέλου H3300 S LED για την αγορά της Επιγραφοποιίας και της Οπτικής Επικοινωνίας.

Σύμφωνα με την εταιρεία, το νέο μοντέλο της σειράς επίπεδων εκτυπωτών Jeti Tauro H3300 S LED, ανήκει στην “entry-level” κατηγορία εκτυπωτών και κατασκευάστηκε από την AGFA ώστε να προσφέρει τα πλεονεκτήματα των εκτυπωτών Jeti Tauro σε μία μεγαλύτερη γκάμα επαγγελματιών με χαμηλότερο κόστος κτήσης.

Ο νέος εξάχρωμος υβριδικός εκτυπωτής, με προαιρετικά μελάνια λευκού και primer, τυπώνει με ταχύτητες που αγγίζουν τα 302 τ.μ./ώρα, η οποία μπορεί να αναβαθμιστεί στην ακόμη υψηλότερη ταχύτητα του μεγαλύτερου αδελφού του, Jeti Tauro H3300 στα 453τ.μ./ώρα.

Πέρα από την ταχύτητα παραγωγής, η νέα έκδοση δανείζεται και άλλα χαρακτηριστικά του μεγαλύτερου μοντέλου, όπως τους σύντομους χρόνους εκκίνησης και τη γρήγορη και εύκολη συντήρηση, ενώ, διαθέτει επίσης τις ίδιες επιλογές αυτοματισμού. Αυτό σημαίνει πως ο εκτυπωτής είναι διαθέσιμος με έξι διαφορετικές διαμορφώσεις. Οι τέσσερις από αυτές αφορούν στις εκτυπώσεις επίπεδων υλικών, ενώ οι άλλες δύο αφορούν στις εκτυπώσεις roll-to-roll.

AGFA JETI TAURO H3300 S

Όπως συμβαίνει με όλα τα μοντέλα Jeti Tauro, έτσι και εδώ ο H3300 S χρησιμοποιεί το λογισμικό ροής εργασίας Asanti της Agfa, το οποίο ελέγχει και αυτοματοποιεί ολόκληρη τη διαδικασία παραγωγής, από την προ-εκτύπωση έως το φινίρισμα, εξασφαλίζοντας ταυτοχρόνως τη χρωματική συνέπεια και τη βελτιστοποίηση της κατανάλωσης μελανιού.
Με το λογισμικό Asanti, όλες οι πληροφορίες που αφορούν στην κατανάλωση μελανιών, τη διάσταση υλικών αλλά και τους χρόνους παραγωγής για την κάθε εργασία εμφανίζονται στην οθόνη του χειριστή.

Η νέα έκδοση του εκτυπωτή είναι άμεσα διαθέσιμη.