graphicanews

XEIKON LABEL PRESS PX3000

Νέες Xeikon PX3000 & PX2000 για ετικέτες

την 17 Νοεμβρίου, 2017

Μετά την εισαγωγή του ψηφιακού συστήματος εκτύπωσης ετικετών, PX3000 UV inkjet, η Xeikon ανακοίνωσε στην Labelexpo Europe την επέκταση του χαρτοφυλακίου UV inkjet μηχανών για την εκτύπωση ετικετών. Μαζί λοιπόν με την PX3000, διαθέσιμη θα είναι και η "μικρότερη" PX2000. Και οι δύο μηχανές θα είναι διαθέσιμες με κεφαλές εκτύπωσης 4 και 5 χρωμάτων.

Η σειρά Panther θα περιλαμβάνει σύστημα εκτύπωσης Xeikon PX3000 με πλάτος ρολού στα 330 mm και η Xeikon PX2000 με πλάτος ρολού στα 220 mm. Και οι δύο μηχανές λειτουργούν με ταχύτητα εκτύπωσης έως 50μέτρα/λεπτό, ενώ, θα μπορούν να αναβαθμιστούν σε εκτύπωση 5 χρωμάτων, επιτρέποντας την προσθήκη λευκού μελανιού.

Όλες οι πρέσες της σειράς Panther τροφοδοτούνται από την τεχνολογία Panther της Xeikon, χρησιμοποιούν μελάνια PantherCure UV και διαθέτουν το ισχυρό ψηφιακό front-end Xeikon X-800.

Τα πατενταρισμένα μελάνια PantherCure UV χρησιμοποιούν συνδυασμό φωτισμού LED και υδραργύρου UV για την στερεοποίησή τους και η καινοτομία αυτή προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα, όπως σταθερή στερεοποίηση καθ' όλη τη διάρκεια παραγωγής, χαμηλότερη κατανάλωση ρεύματος, μεγαλύτερη διάρκεια ζωής του συστήματος λαμπτήρων και μειωμένη θερμότητα που καθιστά δυνατή την εκτύπωση ακόμη και σε θερμικά ευαίσθητα υποστρώματα.

Σε ότι αφορά στην ανάλυση εκτύπωσης, αυτή είναι στα 600dpi και τυπώνουν σε μεγάλο εύρος υλικών όπως: αυτοκόλλητο, επιχρισμένο χαρτί, PP, PE, βινύλιο, BoPP και PET.

xeikon px3000