graphicanews

Enfocus BoardingPass PDF checker

Κυκλοφόρησε η βελτιωμένη, έκδοση του δωρεάν λογισμικού ελέγχου PDF αρχείων

την 22 Σεπτεμβρίου, 2020

Η Enfocus, εταιρεία που διαθέτει στην αγορά λογισμικά για τον έλεγχο & την επεξεργασία PDF αρχείων, αλλά και προϊόντα για την αυτοματοποίηση ροής εργασίας για τη βιομηχανία των Γραφικών Τεχνών, ανακοίνωσε πριν λίγες μέρες την κυκλοφορία της νέας έκδοσης του λογισμικού ελέγχου PDF αρχείων BoardingPass.

BoardingPass EnfocusΑπό τον περασμένο Ιούλιο, το λογισμικό BoardingPass προσφέρετε ως δωρεάν beta έκδοση. Το BoardingPass δίνει στις επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών εκτύπωσης τη δυνατότητα να ελέγχουν άμεσα ένα αρχείο PDF που λαμβάνουν από τον πελάτη, πριν αυτό σταλεί στο prepress.

Ήδη, από την πρώτη κυκλοφορία του BoardingPass, έχουν ελεγχθεί πάνω από 10.000 αρχεία. Το 61% περιείχε εικόνες χαμηλής ανάλυσης, το 30% περιείχε προβλήματα γραμματοσειράς και στο 9% των αρχείων που ελέγχθηκαν δεν υπήρχαν ξακρίσματα.

BoardingPass PDF checkerΤο Enfocus BoardingPass είναι μια αυτόνομη εφαρμογή που επιτρέπει στα τυπογραφεία να ελέγχουν και να αξιολογούν άμεσα αρχεία PDF.
Μπορεί να ενσωματωθεί σε ένα πρόγραμμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (πλέον υποστηρίζει και Apple Mail), και αυτόματα να επισημαίνει σφάλματα στα αρχεία του πελάτη και να τον ενημερώνει για τις διορθώσεις στις οποίες πρέπει να προβεί στα αρχεία του.
Με τον τρόπο αυτό, οι ενημέρωση για τα αρχεία γίνεται άμεσα χωρίς να χρειάζεται να απασχολείται το τμήμα προεκτύπωσης της εκτυπωτικής επιχείρησης.

Η νέα έκδοση του λογισμικού παρέχεται δωρεάν σε όποιον ενδιαφέρετε να τη χρησιμοποιήσει, μέχρι την επίσημη κυκλοφορία του προϊόντος σε λίγους μήνες.

Μπορείτε να κατεβάσετε και να δοκιμάσετε το BoardingPass από εδώ