graphicanews

ColorGate

Νέα έκδοση του RIP της ColorGATE: Production Server 20

την 14 Σεπτεμβρίου, 2020

Η ColorGATE, παραγωγός λογισμικού και συσκευών διαχείρισης χρώματος, ανακοίνωσε την αναβάθμιση του λογισμικού Production Server στην έκδοση 20. Το λογισμικό Production Server αποτελεί τον πυρήνα όλων των προϊόντων της ColorGATE.

Η νέα έκδοση είναι διαθέσιμη σε δύο διαφορετικές εκδόσεις: α) την εμπορική έκδοση που αφορά στην υποστήριξη εκτυπώσεων μεγάλου σχήματος και τις εκτυπώσεις εντύπων, και β) τη βιομηχανική έκδοση που αφορά στις βιομηχανικές εφαρμογές όπως οι εκτυπώσεις συσκευασίας, κεραμικών, εσωτερικής διακόσμησης και υφασμάτων.

Οι βιομηχανικές εκδόσεις του λογισμικού έχουν ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις των επιμέρους αγορών, όπως η τεχνολογία Fingerprint της ColorGATE για τα κεραμικά και την εκτύπωση υλικών εσωτερικής διακόσμησης ή την κορυφαία στη βιομηχανία τεχνολογία για τη δημιουργία λευκής βάσης για την εκτύπωση σκουρόχρωμων υφασμάτων.

Ο Production Server της ColorGATE μετρά ήδη περισσότερες από 15.000 εγκαταστάσεις παγκοσμίως και αποτελεί τη ραχοκοκαλιά πολλών βιομηχανικών εκτυπωτικών οργανισμών.
Η νέα έκδοση 20 του λογισμικού αναβαθμίστηκε στην έκδοση 5 του Adobe PDF Print Engine, υποστηρίζει spectral spot color definitions και είναι συμβατό με Pantone LIVE. Χαρακτηρίζεται από βελτιωμένη υποστήριξη spot color για Pantone και για Freie Farbe spot color βιβλιοθήκες, ενώ, παράλληλα, περιλαμβάνει επιπλέον ρυθμίσεις για το Ink Saver module που επιτρέπει ακόμη πιο μεγάλη οικονομία στα μελάνια.

Οι βιομηχανικοί χρήστες μπορούν να επωφεληθούν από το νέο Retouch module που επιτρέπει διορθώσεις της τελευταίας στιγμής στο χρώμα πριν τη φάση της εκτύπωσης, κρατώντας παράλληλα σταθερή τη ροή διαχείρισης χρώματος. Επίσης, το Color Correction Loop module είναι ένα προαπαιτούμενο για επαναληπτικές διορθώσεις χρώματος στη διαδικασία παραγωγής υλικών εσωτερικής διακόσμησης.

Το λογισμικό Production Server 20 είναι διαθέσιμο από το τέλος καλοκαιριού και τα προϊόντα FilmGATE και ProofGATE έχουν επίσης αναβαθμιστεί στην έκδοση 20.

Ο Thomas Kirschner, Διευθύνων Σύμβουλος και ένας από τους ιδρυτές της ColorGATE ανέφερε: “Από την αρχή της τρέχουσας οικονομικής κατάστασης, αποφασίσαμε να εστιάσουμε τις ενέργειές μας στο να μεγαλώσουμε ως οργανισμός και να βελτιώσουμε τις λύσεις οι οποίες ήταν προγραμματισμένες να ανακοινωθούν κατά τη διάρκεια της DRUPA 2020. Με αυτό τον τρόπο ερχόμαστε σήμερα να υποστηρίξουμε τους χρήστες μας με τεχνολογία που είναι απαραίτητη έτσι ώστε να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες της μαζικής παραγωγής εξατομικευμένων προϊόντων, της online οικονομίας και της αποκεντρωμένης παραγωγής. Η ColorGATE θα συνεχίσει να δίνει το ρυθμό στη βιομηχανία, συνδυάζοντας την τεχνογνωσία της πάνω σε καθημερινές πρακτικές με την εξειδίκευσή της στην ανάπτυξη λογισμικού και την ψηφιακή τεχνολογία εκτύπωσης”.

ColorGate Production Server 20