graphicanews

EFI VUTER 3Dr 5Dr

Δύο νέοι εκτυπωτές Vutek από την EFI

την 22 Ιανουαρίου, 2020

Η EFI ανακοίνωσε μια νέα σειρά εκτυπωτών ρολού, μεσαίας κατηγορίας, για την αγορά της οπτικής επικοινωνίας, με την οποία θα βοηθήσει τους επαγγελματίες να αυξήσουν την παραγωγικότητά τους και να προσφέρουν υψηλής ποιότητας και μεγάλου εύρους εφαρμογές.

Οι νέοι UV LED εκτυπωτές της EFI, VUTEk D3r και D5r, αξιοποιούν πολλές από τις δυνατότητες των, παλαιότερων, εξαιρετικά επιτυχημένων εκτυπωτών VUTEk 3r + και 5r +, αλλά παράγουν ακόμα μεγαλύτερη ποικιλία εφαρμογών χάρη στο συνδυασμό λευκού και διάφανου μελανιού και στη νέα λειτουργία εκτύπωσης Museum.

Σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο Marketing της εταιρείας, το “D” στο όνομα των νέων εκτυπωτών υποδηλώνει τη λέξη Design, καθώς, οι εκτυπωτές είναι σχεδιασμένοι να προσφέρουν το σωστό συνδυασμό χαρακτηριστικών, παραγωγικότητας και κόστους ώστε να δημιουργήσουν νέες ευκαιρίες και δυνατότητες στους επαγγελματίες της επιγραφοποιίας.

VUTEK 3DR 5DR

Το “μικρό” μοντέλο της νέας σειράς, ο VUTEk D3r, τυπώνει με ταχύτητα 204 τετραγωνικών την ώρα και το πλάτος του είναι στα 3,5 μέτρα. Παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο κοινό πριν λίγες μέρες στο ετήσιο συνέδριο της EFI, “Connect”, στο Las Vegas, ενώ, στην Ευρώπη θα παρουσιαστεί στην εκδήλωση EFI EMEA Ignite που θα γίνει στις 29/01/20 στις Βρυξέλλες.

Ο δεύτερος εκτυπωτής της σειράς, ο VUTEk D5r, είναι πεντάμετρος και τυπώνει 244 τμ/ώρα.
Και τα δύο νέα μοντέλα τυπώνουν με κεφαλές drop-on-demand piezo των 7pL μέγεθος σταγόνας και η μέγιστη ανάλυση εκτύπωσης αγγίζει τα 1200dpi.