GRAPHICANEWS

roland texart rt 640

Νέος Roland Texart RT-640 για ύφασμα

την 16 Μαρτίου, 2015

Στο χώρο των dye sublimation εκτυπωτικών υφάσματος η Roland παρουσίασε το νέο Roland Texart RT-640 με πλάτος εκτύπωσης 1,61m, ενώ επιπλέον είναι το μοναδικό στην αγορά που χρησιμοποιεί βιολετί και πορτοκαλί μελάνι.

Σύμφωνα με την εταιρεία το RT-640 χρησιμοποιεί προηγμένη τεχνολογία ελέγχου εκτύπωσης για υψηλή ποιότητα εκτυπώσεων και συνοχή χρώματος. Συμπεριλαμβάνει το ErgoSoft Roland Edition Textile RIP και παρέχει δυνατότητα επιλογής 4χρωμίας (CMYK) ή 8χρωμίας (CMYKLcLmOrVi). Το εξελιγμένο σύστημα τροφοδοσίας ρολού και το συμπεριλαμβανόμενο σύστημα take-up παρέχει σταθερότητα κατά τη διάρκεια της εκτύπωσης σε υψηλές ταχύτητες.

Για τη διασφάλιση της απρόσκοπτης συνεχής εκτύπωσης, το RT-640 είναι εξοπλισμένο με το Roland Ink Switching System, χάρη στο οποίο, στη χρήση του με 4χρωμία ο εκτυπωτής μεταβαίνει αυτόματα σε μια νέα σακούλα μελάνης, όταν αδειάσει η πρώτη, παρέχοντας μέχρι και 2.000 ml μελανιού ανά χρώμα.

Τα νέα SBL3 μελάνια Texart που χρησιμοποιεί προσφέρουν έντονα, ζωηρά χρώματα, βαθύ, πλούσιο μαύρο, λεπτές διαβαθμίσεις και εξαιρετικές λεπτομέρειες στην εκτύπωση.
Στην 8χρωμία, η προσθήκη του Πορτοκαλί και του Βιολετί παράγει διευρυμένη γκάμα χρωμάτων με εξαιρετικά κόκκινα και πορτοκάλια και βαθύ μπλε και μοβ, ενώ το Light Cyan και το Light Magenta παρέχουν λεπτές διαβαθμίσεις και όμορφους τόνους του δέρματος.

texart 640

roland texart rt640

Τέλος, με την εφαρμογή Roland Printer Assist προσφέρεται η δυνατότητα εξ αποστάσεως διαχείρισης του εκτυπωτικού με τη χρήση ενός tablet iPad, καλύπτοντας εργασίες όπως είναι το test printing, οι λειτουργίες καθαρισμού, ο έλεγχος της ποσότητας μελανιού, το άνοιγμα και κλείσιμο του εκτυπωτή, κ.α. Παράλληλα ειδοποιεί σε περίπτωση που απαιτείται η αλλαγή κάποιου εξαρτήματος, ενώ συγχρόνως δίνει βήμα προς βήμα οδηγίες για τη διαδικασία αντικατάστασής του.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στην αντιπροσωπεία της Roland, Atlas Digital AE