GRAPHICANEWS

Esko ArtPro+

Κυκλοφόρησε η νέα έκδοση ArtPro+

την 8 Ιουνίου, 2018

Η Esko ανακοίνωσε πως η νέα, αναβαθμισμένη, έκδοση του διάσημου λογισμικού συσκευασίας της ArtPro είναι έτοιμη για παραγωγή.

Το νέο λογισμικό ArtPro+, ο διάδοχος της πλατφόρμας προεκτύπωσης για συσκευασίες και ετικέτες υπόσχεται να εισάγει νέα πρότυπα με ευκολία στη χρήση και αυτοματοποίηση. Με περισσότερα από 25.000 προγράμματα να χρησιμοποιούνται σήμερα παγκοσμίως - η νέα έκδοση έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να ταιριάζει στις σύγχρονες ανάγκες προεκτύπωσης.

Το ArtPro+ είναι μέρος της πλατφόρμας λογισμικού Esko 2018, της τελευταίας έκδοσης ολοκληρωμένων λύσεων λογισμικού της εταιρείας για σχεδιασμό, προεκτύπωση, αυτοματοποίηση ροής εργασίας, διαχείριση χρώματος και συνεργασία στην εφοδιαστική αλυσίδα στις αγορές συσκευασίας, ετικετών, οπτικής επικοινωνίας και επιγραφών. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της Esko, το νεο ArtPro+ επιτρέπει στους χειριστές να ολοκληρώνουν τις εργασίες τους έως και 40% γρηγορότερα βελτιώνοντας τους χρόνους επεξεργασίας pdf αρχείων και των εφαρμογών συναρμογής.

PDF Action List ArtPro+Τρεις είναι οι κύριες νέες αλλαγές που έχουν ενσωματωθεί στη νέα έκδοση:

Α. Οι χειριστές μπορούν πλέον να δημιουργούν PDF Action Lists εύκολα, χωρίς να απαιτούνται ειδικές γνώσεις προγραμματισμού.
Πλέον, μία ενέργεια που έχει πραγματοποιηθεί σε ένα αρχείο μπορεί αυτοματοποιημένα να επαναληφθεί όσες φορές χρειαστεί σε άλλες εργασίες.

Type Server ArtPro+Β. Η εύρεση και διαχείριση γραμματοσειρών πλέον γίνεται και με την ενσωμάτωση της πλατφόρμας Universal Type Server της εταιρείας Extensis.

Χρησιμοποιώντας μια server based εφαρμογή για τη διαχείριση και χρήση γραμματοσειρών, όλοι οι συνδεδεμένοι χρήστες μπορούν άμεσα να έχουν πρόσβαση από οπουδήποτε και να πραγματοποιούν επεμβάσεις στα αρχεία κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, αποφεύγοντας δαπανηρά λάθη και καθυστερήσεις στην παραγωγή.

Γ. Το νέο ArtPro+, χρησιμοποιώντας ένα έξυπνο σύστημα δομής των αρχείων, αποθηκεύει μόνο μία master έκδοση της εργασίας και μπορεί να προσαρμόσει το αρχείο αυτό, αυτόματα, ανάλογα με τη χρήση για την οποία προορίζεται. Για παράδειγμα, δεν χρειάζεται ο χειριστής να έχει 2 διαφορετικά αρχεία για έξοδο σε δοκίμιο ή παραγωγή. Το λογισμικό προσαρμόζει το ένα master αρχείο κάθε φορά στη χρήση.

Η νέα έκδοση του λογισμικού είναι εμπορικά διαθέσιμη μαζί με την πλατφόρμα λογισμικού Esko 2018 από τώρα.
Όλοι οι πελάτες της Esko έχουν δικαίωμα αναβάθμισης στη νέα έκδοση, ενώ, όσοι θέλουν μπορούν να δοκιμάσουν το νέο λογισμικό δωρεάν για 30 ημέρες από εδώ.