graphicanews

AVERY DENNISON ECO LABELS

Νέα οικολογικά χαρτιά ετικετών από την Avery Dennison

την 1 Δεκεμβρίου, 2021

Η Avery Dennison παρουσίασε τρία νέα, λευκά, μη επικαλυμμένα χαρτιά κατασκευασμένα από 100% ανακυκλωμένες ίνες. Η νέα αυτή προσθήκη επεκτείνει το χαρτοφυλάκιο της εταιρείας με ανακυκλωμένα υλικά ώστε να προσφέρει λύσεις υψηλής ποιότητας για κρασί, οινοπνευματώδη, τρόφιμα και άλλα ποτά.

Οι νέοι κανονισμοί και οι περιβαλλοντικές πολιτικές της εταιρείας αλλά και οι απαιτήσεις των καταναλωτών, συμβάλλουν στην αυξανόμενη ανάγκη για βιώσιμες λύσεις ετικετών και συσκευασίας. Η Avery Dennison προσφέρει ένα χαρτοφυλάκιο υλικών από ανακυκλωμένα υλικά που μπορούν να βοηθήσουν τις επιχειρήσεις να επιτύχουν τους στόχους βιωσιμότητας που έχουν θέσει.

Με στόχο τη βιώσιμη συσκευασία, τα brands και οι τυπογράφοι χρειάζονται πρόσβαση σε μια ποικιλία λύσεων ετικετών που ευθυγραμμίζονται με τις ανάγκες εφαρμογής διαφορετικών προϊόντων, όπως η εκτύπωση μεγάλου όγκου και οι υφές υψηλής ποιότητας. Η Avery Dennison έχει επενδύσει σε ανακυκλωμένα υλικά για να διασφαλίσει ότι οι εταιρείες μπορούν να βρουν μια βιώσιμη λύση ετικέτας που να ταιριάζει στα προϊόντα τους.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας, τα τρία νέα υλικά προσφέρουν παρόμοια εμφάνιση, αίσθηση και απόδοση με τις συμβατικές εναλλακτικές λύσεις και όλα διαθέτουν ειδική επεξεργασία αντοχής στην υγρασία.
Τα νέα χαρτιά είναι κατάλληλα για κρασί, οινοπνευματώδη, craft μπύρα, premium τρόφιμα και ποτά και καλλυντικά.
Πιο συγκεκριμένα οι ποιότητες έχουν ως εξής:

• rNaturel Touch Craft:  Χοντρό χαρτί με βαμβακερή υφή και παραδοσιακή εμφάνιση.
• rNoble Blanc - Ματ χαρτί με ειδικό φινίρισμα που είναι κατάλληλο για εκτυπώσεις μεγάλου όγκου.
• rSable Blanc: Λείο, ματ, χαρτί που είναι κατάλληλο για εκτυπώσεις μεγάλου όγκου.