graphicanews

Copper Head pro mini

Νέα μηχανή μεταξοτυπίας υφασμάτων από την M&R GLOBAL

την 28 Ιανουαρίου, 2021

Πρόκειται για μία περιστροφική μηχανή μεταξοτυπίας με έναν έως τέσσερις εκτυπωτικούς σταθμούς (χρώματα) και έως δέκα παλέτες για τη φόρτωση των υλικών εκτύπωσης.
Παρόλο που έχουμε να κάνουμε με μία μικρή σε διάσταση μηχανή (μόλις 1,4 μέτρα διάμετρο), μεγάλη έμφαση έχει δοθεί στην παραγωγικότητά της, καθώς, σύμφωνα με τον κατασκευαστή, η ταχύτητα εκτύπωσης φτάνει τα 2500 πατήματα την ώρα και μπορεί να εργάζεται ασταμάτητα 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα με ελάχιστες απαιτήσεις συντήρησης.

MR Copperhead MiniΟι παλέτες στις οποίες τοποθετούνται τα υφάσματα εκτύπωσης έχουν διάσταση 15x30cm αλλά η εταιρεία διαθέτει και παλέτες σε ειδικά σχήματα κατόπιν παραγγελίας. Η μέγιστη διάσταση εκτυπώσιμης επιφάνειας είναι στα 15x15cm ενώ το πάχος των υφασμάτων μπορεί να είναι έως 3,8cm.

Χάρη στο γεγονός πως δεν διαθέτει σύστημα αναρρόφησης για τη σταθεροποίηση των υλικών, λειτουργεί σχεδόν αθόρυβα και με πολύ χαμηλή κατανάλωση ρεύματος αφού δεν χρειάζεται να συνδεθεί σε αεροσυμπιεστή.

Η νέα μηχανή εκτύπωσης υφασμάτων, Copperhead Pro Mini, είναι πλέον άμεσα διαθέσιμη και στην Ευρώπη. Στη χώρα μας η μικρή αυτή μεταξοτυπική μηχανή είναι διαθέσιμη μέσω της εταιρείας TSEKMERES S.A.

Copperhead Pro MINI Applications