graphicanews

CALDERA RIP 13.1

Νέα έκδοση του RIP λογισμικού Caldera 13,1

την 5 Μαρτίου, 2020

Η γαλλική εταιρία λογισμικών εκτύπωσης Caldera, ανακοίνωσε την κυκλοφορία της τελευταίας έκδοσης του λογισμικού RIP, την έκδοση 13.1. H τελευταία έκδοση φέρνει μια σειρά καινοτόμων δυνατοτήτων, συμπεριλαμβανομένης της υποστήριξης νέων λειτουργικών συστημάτων, πολλών νέων προγραμμάτων οδήγησης συσκευών (drivers), καθώς και επιπλέον δυνατότητες οι οποίες είναι αποκλειστικά διαθέσιμες για τους πελάτες CalderaCare.

Η νέα έκδοση Caldera 13.1 παρουσιάστηκε στο κοινό στην έκθεση C!Print στη Lyon στις 5 Φεβρουαρίου 2020 και πλέον είναι διαθέσιμη μέσω των διανομέων της εταιρείας σε όλο τον κόσμο.

Με στόχο την αυτοματοποίηση της παραγωγής στην εκτύπωση διπλής όψης και της ενίσχυσης της παρακολούθησης περιεχομένου, η νέα έκδοση συνεχίζει να επεκτείνει την ικανότητα του βραβευμένου λογισμικού να βελτιώσει περαιτέρω την εμπειρία του χρήστη.
Σύμφωνα με τον Sébastien Hanssens, Αντιπρόεδρο Marketing & Operations, “Η Caldera προσπαθεί συνεχώς να προσθέτει καινοτομίες και δυνατότητες στους πελάτες μας, οι οποίες θα προσδώσουν αξία στην επιχείρησή τους και θα βελτιώσουν την ευκολία χρήσης του λογισμικού".

Όλοι οι χρήστες του Caldera RIP θα επωφελούνται πλέον από την υποστήριξη περισσότερων λειτουργικών συστημάτων η οποία περιλαμβάνει τώρα τα macOS Catalina και Linux OS Debian 10. Επιπλέον, έχουν προστεθεί νέοι οδηγοί συσκευών κοπής και φασματοφωτομέτρων. Εκτός από την εντυπωσιακή λίστα συσκευών, οι χρήστες μπορούν τώρα να χρησιμοποιήσουν την νέα έκδοση 13.1 για να “οδηγήσουν” τα κοπτικά Graphtec FC 9000 και Graphtec CE 7000 καθώς και τα φασματοφωτόμετρα της X-Rite, i1Pro3.

Για τους συνδρομητές της υπηρεσίας CalderaCare, εισάγεται ένα νέο, αποκλειστικό, portal, το HelpDesk, το οποίο έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να αποτελεί έναν ευκολότερο και συντομότερο τρόπο για την αντιμετώπιση προβλημάτων και τη λήψη απαντήσεων σε ερωτήσεις. Αυτή η νέα λειτουργία ενισχύει την εμπειρία χρήσης, προσφέροντας μια νέα πύλη μέσω της οποίας οι χρήστες θα μπορούν να ανταλλάσσουν πληροφορίες και να υποβάλλουν αιτήματα. Οι αιτήσεις βοήθειας θα είναι πιο εύκολο να εντοπιστούν χρησιμοποιώντας προσωπικούς λογαριασμούς από την πύλη HelpDesk της Caldera.