GRAPHICANEWS

ROLAND VS-300iS GO

Η Roland DG ανακοινώνει την κυκλοφορία του VS 300iS GO

την 5 Μαρτίου, 2020

Ο νέος επίπεδος εκτυπωτής προορίζεται για την εκτύπωση αντικειμένων και συγκεκριμένα για τις επιφάνειες σε χειριστήρια ηλεκτρονικών συσκευών γνωστά ως Membrane Switch. Πρόκειται για το αποτέλεσμα της συνεργασίας μεταξύ της Roland DG EMEA και του κατασκευαστή μελανιών εκτύπωσης Marabu GmbH & Co. KG.

Στο πλαίσιο της μοναδικής, υβριδικής διαδικασίας παραγωγής, ο νέος VS-300iS-GO εκτυπώνει έγχρωμες εικόνες, κείμενο και λογότυπα στις πλαστικές επιφάνειες πριν από την εκτύπωση του λευκού μελανιού με τη μέθοδο της Μεταξοτυπίας.
Έτσι, οι χρήστες απολαμβάνουν όλα τα πλεονεκτήματα της ψηφιακής εκτύπωσης όπως: χαμηλό κόστος εγκατάστασης, γρήγορους χρόνους ρύθμισης, εύκολη διαδικασία εκτύπωσης, δυνατότητες διόρθωσης, εκτύπωση μεταβλητών δεδομένων κ.λπ.

Στα θετικά χαρακτηριστικά του εκτυπωτή είναι η εκτύπωση με μελάνια νερού τα οποία είναι πρακτικώς απαλλαγμένα από οσμές και εναρμονίζονται με το πρότυπο ασφαλείας EN71-3.

Ο VS-300iS-GO είναι ιδανικός για πολύχρωμες και εξαιρετικά λεπτομερείς εικόνες με ομαλές διαβαθμίσεις. Το εύχρηστο λογισμικό και η ευρεία χρωματική γκάμα επιτρέπουν την αναπαραγωγή χρωμάτων με ακρίβεια και ταχύτητα.