GRAPHICANEWS

swissqprint roll-to-roll

3η γενιά εκτυπωτών για την swissQprint

την 8 Ιουνίου, 2018

Πέντε νέα μοντέλα εκτυπωτών της ελβετικής εταιρείας έκαναν το ντεμπούτο τους στη Fespa 2018. Η 3η γενιά μηχανημάτων διαθέτει βελτιώσεις όσον αφορά στην ποιότητα και τη σταθερότητα της εκτύπωσης και εισάγει μια βελτιωμένη επιλογή roll-to-roll, συμπεριλαμβανομένης μιας επιλογής διπλού ρολού.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας οι νέοι wide format εκτυπωτές είναι ακόμη πιο σταθεροί και παρέχουν αποτελέσματα εκτύπωσης που είναι καλύτερα και πιο συνεπή από τους ήδη ακριβείς προκατόχους τους.
Oι μηχανικοί της εταιρείας έχουν δημιουργήσει ένα νέο σύστημα ελέγχου και επανασχεδίασαν την αρχιτεκτονική του μεταφορέα κεφαλών εκτύπωσης από την αρχή.

Η νέα, 3η γενιά, περιλαμβάνει πέντε τύπους μηχανών: τους Nyala 3, Impala 3, Oryx 3 μαζί με τους Nyala 3S και Impala 3S. Όλοι βασίζονται στην ίδια πλατφόρμα, με τα Nyala 3S και Impala 3S να παράγουν έως 370 τ.μ./ώρα και 317 τ.μ./ώρα αντιστοίχως.

Πλέον, κάθε μηχάνημα της swissQprint, παλαιό ή νέο, μπορεί να μετασχηματιστεί από flatbed σε εκτυπωτή ρολού με τη βοήθεια ενός πρόσθετου εξαρτήματος.
Επίσης, διατίθεται επιλογή διπλού ρολού για την επεξεργασία δύο ρολών ταυτοχρόνως.