GRAPHICANEWS

Roland BT-12 dtg

Νέος επιτραπέζιος DTG εκτυπωτής από τη Roland

την 23 Ιανουαρίου, 2019

Η Roland ανακοίνωσε τον πρώτο της εκτυπωτή γραφείου VersaSTUDIO BT-12 για την απευθείας εκτύπωση σε βαμβακερά ρούχα και υφάσματα.
Ο νέος επιτραπέζιος εκτυπωτής στοχεύει στο να κάνει προσιτή την παραγωγή εξατομικευμένων ενδυμάτων και είναι ιδανικός για επιχειρήσεις που αναζητούν νέες ευκαιρίες εσόδων προσφέροντας άμεσες εξατομικευμένες εκτυπώσεις στους πελάτες τους.

Roland Versastudio BT-12Ο BT-12 είναι εύκολος στη χρήση, μεγέθους A4, που επιτρέπει την εκτύπωση απευθείας σε υποστρώματα με περιεκτικότητα σε βαμβάκι άνω του 50%. Μπορεί να εκτυπώσει έγχρωμα γραφικά με τέσσερα μελάνια CMYK, συμπεριλαμβανομένων φωτογραφιών, λογοτύπων και κειμένων σε διάφορα προϊόντα όπως μπλουζάκια, τσάντες και είδη εσωτερικής διακόσμησης με μέγιστη ανάλυση τα 1200dpi.
Μαζί με την κεντρική μονάδα εκτύπωσης, η Roland προσφέρει προαιρετικά και ένα επικουρικό σύστημα στεγνώματος των μελανιών.

Το προσιτό του κόστος και το μικρό του μέγεθος (40x76x30cm) επιτρέπει στις επιχειρήσεις αφενός να προσφέρουν υπηρεσίες εξατομίκευσης με χαμηλή αρχική επένδυση, αφετέρου, να παράγουν εξατομικευμένα προϊόντα και σε μέρη όπου ο χώρος είναι περιορισμένος, όπως εμπορικά κέντρα, καταστήματα ειδών ένδυσης, καταστήματα ειδών δώρων εντός ξενοδοχείων κλπ.

Το ακριβές κόστος του εκτυπωτή δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη επισήμως αλλά υπολογίζεται να είναι πολύ προσιτό με μικρό χρόνο απόσβεσης της επένδυσης.

Τον εν λόγω εκτυπωτή θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά οι επισκέπτες της επικείμενης GRAPHICAEXPO στο περίπτερο της αντιπροσωπίας της Roland, Atlas Digital (περίπτερο #310).

ROLAND BT-12 DTG