graphicanews

HP Latex 630

Η HP επεκτείνει τη σειρά Latex με τέσσερα νέα μοντέλα

την 9 Οκτωβρίου, 2023

Η νέα σειρά εκτυπωτών HP Latex 630 με πλάτος 1.6m, έρχεται να συμπληρώσει τη γκάμα Latex της HP καθιστώντας την τεχνολογία λευκής μελάνης διαθέσιμη σε παρόχους υπηρεσιών εκτύπωσης (PSP) όλων των μεγεθών. Το λευκό μελάνι επιτρέπει στους χρήστες να παράγουν πιο εντυπωσιακές εκτυπώσεις σήμανσης και διακόσμησης, δημιουργώντας καμπάνιες που τραβούν την προσοχή των καταναλωτών.

Όπως και τα υπόλοιπα μοντέλα Latex της εταιρείας, έτσι και τα νέα μοντέλα προσφέρουν βιώσιμες υπηρεσίες εκτύπωσης με τη χρήση μελανιών με βάση το νερό που αναδίδουν αμελητέα χημικά ή οσμές.
Διαθέτουν περιβαλλοντικές πιστοποιήσεις UL ECOLOGO & EPEAT, και δοχεία μελανιού με βάση το χαρτόνι που μειώνουν το πλαστικό χρησιμοποιώντας 100% ανακυκλωμένα και ανακυκλώσιμα υλικά.

Η νέα σειρά περιλαμβάνει τέσσερα διαφορετικά μοντέλα εκτυπωτών ως εξής:
- HP Latex 630 και HP Latex 630 W (το δεύτερο με λευκό μελάνι) και
- HP Latex 630 και 630 W Print & Cut με σύστημα κοπής και χάραξης

HP Latex 630 series

Και οι τέσσερις εκτυπωτές έχουν μέγιστη ανάλυση εκτύπωσης στα 1200x1200 dpi και μέγιστη παραγωγική δυνατότητα στα 35m2/ώρα για CMYK,LC,LM, Latex Optimizer και Latex Overcoat. Για τα μοντέλα W, η ταχύτητα με σποτ λευκό μειώνεται στα 6m2/ώρα.

Παράλληλα με την ανακοίνωση των νέων εκτυπωτών η HP ανακοίνωσε επίσης το HP PrintOS Design & eCommerce – μια λύση web-to-print που υπόσχεται στους χρήστες εξοικονόμηση χρόνου με απλοποιημένες δυνατότητες σχεδίασης εφαρμογών εκτύπωσης, αποτελεσματικές ροές παραγωγής και οδηγίες βήμα προς βήμα για το πώς οι PSP μπορούν να το ενσωματώσουν σε ένα υπάρχον κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου.
Η λύση Design & eCommerce διατίθεται προς το παρόν σε επιλεγμένες χώρες εντός της σουίτας PrintOS της HP σε συνδρομητές της βαθμίδας «Plus» του προγράμματος HP Professional Print Service Plan (PPSP), κάνοντας το PPSP πιο ελκυστικό για μικρού και μεσαίου μεγέθους επιχειρήσεις.