graphicanews

Arden Software από τη Graphcom

Arden Software: CAD & CAM λογισμικά για τη Συσκευασία

την 27 Απριλίου, 2021

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

H GRAPHCOM σύναψε συμφωνία συνεργασίας με την εταιρία λογισμικού Arden Software. Η εταιρία παρέχει υψηλής ποιότητας λύσεις για τη βιομηχανία της συσκευασίας
Η Arden Software είναι μια κορυφαία εταιρεία λογισμικού που ειδικεύεται στο λογισμικό CAD και CAM για τη βιομηχανία της συσκευασίας. Ηγείται διεθνώς στην ανάπτυξη δομικών συστημάτων και συστημάτων διαχείρισης ροής εργασιών.

Για περισσότερα από 30 χρόνια, η Arden Software παρέχει εφαρμογές σχεδιασμού και κατασκευής στον κλάδο της συσκευασίας.

Από το CAD για επιτραπέζιους υπολογιστές έως και συστήματα διαχείρισης ροής εργασίας μέσω διαδικτύου, η σουίτα πρωτοποριακού λογισμικού Impact χρησιμοποιείται από σχεδιαστές συσκευασίας και κατασκευαστές καλουπιών σε όλο τον κόσμο.

Λύσεις σχεδιασμού

Η σουίτα Impact παρέχει κάθε εργαλείο που χρειάζεται ο επαγγελματίας σε ένα ολοκληρωμένο πακέτο, με μια βιβλιοθήκη υπαρχόντων σχεδίων που είναι εύκολα προσαρμόσιμα. Τα διαθέσιμα σχέδια καλύπτουν κάθε βιομηχανικό πρότυπο και λαμβάνουν υπόψη τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν, από κυματοειδές χαρτόνι μέχρι καρτολίνα.

Το software υποστηρίζει παραμέτρους ώστε εάν ένα στοιχείο του σχεδιασμού αλλάξει, το σύστημα κατανοεί την ανάγκη αλλαγής και των άλλων στοιχείων. Διαθέτει ακόμα έξυπνα εργαλεία που απλοποιούν τη διαδικασία.

Το Impact είναι εξαιρετικό για soft proofing, επιτρέποντας τη δημιουργία εικονικών τρισδιάστατων δειγμάτων και κινούμενων πρωτοτύπων. Είναι φυσικά πλήρως συμβατό με τα κοινά plotters για την παραγωγή 2D σχεδίων και φυσικών πρωτοτύπων.

Η σουίτα προστατεύει την επένδυση του επαγγελματία, μέσα από τη συνεχή εξέλιξη για την κάλυψη μελλοντικών αναγκών. Με τη χρήση ειδικών πακέτων εξασφαλίζεται η αποτελεσματική συνεργασία με πολλούς ιστότοπους και χρήστες, όπως και η δυνατότητα αυτόματης διαχείριση έργων ώστε να λαμβάνονται γρήγορες εγκρίσεις και πληροφορίες από όλους τους εμπλεκόμενους. Το λογισμικό ενημερώνεται τακτικά ώστε να χειρίζεται τις πιο πρόσφατες μορφές αρχείων 2D και 3D και να διατηρεί συμβατότητα με όλα τα συστήματα και hardware του χρήστη.

Arden Software

Λύσεις κατασκευής καλουπιών

Η εμπειρία 50 ετών της εταιρίας στην κατασκευή καλουπιών αποτυπώνεται στο λογισμικό, καθιστώντας τη δημιουργία καλουπιών απλή διαδικασία αλλά υψηλής ακρίβειας.

Το Impact προσαρμόζεται στις συγκεκριμένες απαιτήσεις των πελατών και των διαφορετικών μηχανημάτων. Καθοδηγεί το χρήστη σε μια σειρά από λογικά βήματα για τη δημιουργία του τέλειου καλουπιού κάθε φορά. Παρέχει πρόσβαση σε μια ολοκληρωμένη βιβλιοθήκη με τις ρυθμίσεις εργαλείων στα πρότυπα βέλτιστης πρακτικής της βιομηχανίας. Αυτές οι ρυθμίσεις μπορούν εύκολα να προσαρμοστούν στις προεπιλογές του πελάτη, καλύπτοντας όλα τα στυλ και υλικά. Οι προδιαγραφές των πελατών μπορούν στη συνέχεια να αποθηκευτούν και να επαναχρησιμοποιηθούν αυτόματα, παρέχοντας μέγιστη παραγωγικότητα και εγγυημένο ποιοτικό έλεγχο.

Καινοτόμος τεχνολογία ελέγχου Braille

Η Arden έχει αναπτύξει ακόμα την τεχνολογία DotScan για τους κυτιοποιούς. Το DotScan είναι μια λύση επιθεώρησης κώδικα Braille, που έχει σχεδιαστεί για να διασφαλίζει την ακρίβεια του Braille στις συσκευασίες, όπως και ότι πληροί τα ευρωπαϊκά πρότυπα.

Αυτή η καινοτόμος τεχνολογία μετρά το ύψος και τη θέση των κουκκίδων Braille στη συσκευασία, για μέγιστη ποιότητα και ακρίβεια.

Το DotScan βοηθά στην αποφυγή της επιβράδυνσης της παραγωγής συσκευασιών, καθώς μπορεί να ελέγξει δείγματα σε λιγότερο από δύο δευτερόλεπτα χρησιμοποιώντας ένα προηγμένο σχήμα από την τεχνική σκίασης που εγγυάται την ακρίβεια κάθε φορά.

Arden Software CAM & CAD

Τα προϊόντα της Arden Software διατίθενται από τη GRAPHCOM, επίσημη αντιπρόσωπο, Τ:210 9823800, E: info@graphcom.gr, www.graphcom.gr.