graphicanews

DELTA SPC 130 ECO

Νέο entry-level εκτυπωτικό από τις K&B & Durst

την 26 Μαΐου, 2022

Η νέα μηχανή απευθύνεται σε επιχειρήσεις εκτύπωσης κυματοειδών χαρτονιών που θέλουν να εντάξουν στην παραγωγή τους την ψηφιακή εκτύπωση και τυπώνουν από 4 έως 8 εκατ. τετραγωνικά το χρόνο.

Η Delta SPC 130 FlexLine Eco+ χρησιμοποιεί τα ιδανικά για τρόφιμα οικολογικά μελάνια νερού της Durst και προσφέρει οικονομικές εκτυπώσεις σε χαρτόνια διαστάσεων 130 χ 280 cm. Μπορεί δε να αναβαθμιστεί πλήρως σε μία Delta SPC FlexLine Automatic.

Στο Open House που διοργανώθηκε το Μάιο στις εγκαταστάσεις της Durst στην Αυστρία, οι δύο εταιρείες ανακοίνωσαν επίσης την τεχνολογία Dynamic Nozzle Management (DNM). Με αυτήν, μειώνεται σημαντικά η συντήρηση των κεφαλών εκτύπωσης σε όλο το χαρτοφυλάκιο προϊόντων Delta SPC 130, γεγονός που αυξάνει ακόμη περισσότερο την παραγωγικότητα των ιδιοκτητών των συγκεκριμένων μηχανών.

Η νέα τεχνολογία θα είναι standard για όλη τη σειρά Delta SPC 130 και αυτό που κάνει είναι να εντοπίζει τα φραγμένα ακροφύσια και στη συνέχεια ρυθμίζει αυτόματα τη ροή του μελανιού από τις κεφαλές. Με τον τρόπο αυτό εξασφαλίζεται, σύμφωνα με την ανακοίνωση, η σταθερή ποιότητα εκτύπωσης καθ’ όλη τη διάρκεια της παραγωγής.