graphicanews

gmg ProofControl 2.4

Nέα έκδοση λογισμικού της gmg ProofControl 2.4

την 6 Φεβρουαρίου, 2018

Η νέα έκδοση λογισμικού της GMG, ProofControl 2.4, υποστηρίζει πλέον το πρότυπο Fogra PSD. Το πρότυπο για τις ψηφιακά τυπωμένες εργασίες.
Ως γνωστών, η ακρίβεια των τυπωμένων χρωμάτων σε μία εκτύπωση είναι μετρήσιμη και τα δοκίμια παίζουν κεντρικό ρόλο στην κατεύθυνση αυτή.

gmg ProofControl 2.4Με τη νέα έκδοση του λογισμικού της GMG, οι χρήστες μπορούν να μετρούν τις τιμές του τυπωμένου χρώματος από τις ταινίες ελέγχου χρώματος (control strips) και εφόσον οι μετρήσεις δώσουν σωστά αποτελέσματα, το λογισμικό αυτόματα δημιουργεί ένα πιστοποιητικό το οποίο πιστοποιεί πως το δοκίμιο είναι ακριβές. Η απόδειξη αυτή μπορεί να επικολληθεί πάνω στο δοκίμιο από τον χρήστη και με τον τρόπο αυτό να είναι σίγουρος πως το δοκίμιο έχει ελεγχθεί και είναι ακριβές.

Η νέα έκδοση που υποστηρίζει το πρότυπο PSD (Process Standard Digital) της Fogra, συμπεριλαμβάνει τα πρότυπα ISO12647-7:2016 και Fogra PSD 2016.

Επίσης, η νέα έκδοση υποστηρίζει τη χρήση του Microsoft Excel για την καταγραφή των αποτελεσμάτων και ο χρήστης μπορεί αυτά τα Excel αρχεία να τα χρησιμοποιήσει μέσω XML και σε άλλες εργασίες -σε άλλους εκτυπωτές- δημιουργώντας τα δικά του εξατομικευμένα πρότυπα με τα οποία μπορεί να επιτύχει κοινή εκτύπωση χρωμάτων ανεξαρτήτως μηχανής εκτύπωσης.