graphicanews

EPSON SC F2100

Νέος, βελτιωμένος Epson SC-F2100 για ύφασμα.

την 2 Απριλίου, 2018

Η Epson ανακοίνωσε τον νέο εκτυπωτή απευθείας εκτύπωσης σε είδη ένδυσης,  SC-F2100, ικανό να παράγει εκτυπώσεις υψηλής ποιότητας σε ποικιλία ειδών όπως t-shirt, φόρμες, μπλουζάκια τύπου polo και τσάντες.
Ο νέος SureColor SC-F2100, που αντικαθιστά το προηγούμενο μοντέλο SC-F2000, έρχεται με πολλές βελτιώσεις και νέες λειτουργίες, συμπεριλαμβανομένης της γρηγορότερης ταχύτητας εκτύπωσης, του χαμηλότερου κόστος και της δυνατότητας δημιουργίας εξατομικευμένων σχεδίων με το λογισμικό Garment Creator της Epson.

Το βοηθητικό πρόγραμμα Garment Creator διατίθεται δωρεάν με τον SC-F2100 και επιτρέπει να προσθέτετε κείμενο και πολλαπλές εικόνες, να δημιουργείτε προκαθορισμένες επιλογές για τη ρύθμιση των εικόνων, ενώ παράλληλα προσφέρει φάκελο διαχείρισης εκτυπώσεων και υποστήριξη εικόνας CMYK.

Ο SC-F2100 απευθύνεται σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, όπως εταιρείες παραγωγής ή διαδικτυακές επιχειρήσεις εκτυπώσεων, μεγάλης ή μικρής παραγωγής, που επιθυμούν να προσθέσουν στις υπηρεσίες τους την απευθείας εκτύπωση επάνω σε ενδύματα, αλλά και σε επιχειρήσεις που θέλουν να παράγουν τα δικά τους, αποκλειστικά ενδύματα εργασίας ή διαφημιστικά είδη.

Η κα. Μαρία Μάσσιου, Διευθύντρια Γραφείου, Epson Hellas, σχολίασε, «Ο πρώτος μας εκτυπωτής απευθείας εκτύπωσης σε ενδύματα είχε μεγάλη επιτυχία, οπότε η συνέχεια θα ήταν σίγουρα μια πρόκληση. Ωστόσο, με τον SC-F2100, καταφέραμε να βελτιώσουμε κάθε τομέα – είναι γρηγορότερος, υψηλότερης ποιότητας και πιο ευέλικτος, με λογισμικό που σας διευκολύνει στη δημιουργία των δικών σας, μοναδικών σχεδίων. Και όλα αυτά ενισχύονται από γρηγορότερη, ευκολότερη συντήρηση και χαμηλότερο κόστος ιδιοκτησίας.»