graphicanews

MIMAKI TS55-1800

Η Mimaki παρουσιάζει τον TS55 1800 για ύφασμα

την 26 Νοεμβρίου, 2018

Ο νέος εκτυπωτής ευρείας διάστασης απευθύνεται στην αγορά της μικρο-μεσαίας παραγωγής τυπωμένων υφασμάτων και, σύμφωνα με την εταιρεία, αποτελεί μία αξιόπιστη λύση για τις επιχειρήσεις που επιθυμούν να εισέλθουν στην πολλά υποσχόμενη αγορά του υφάσματος, αλλά και σε επιχειρήσεις που επιθυμούν να αναπτύξουν περαιτέρω τις παρεχόμενες υπηρεσίες τους.

Ο εκτυπωτής τυπώνει με ανάλυση 480x600 dpi με υψηλή πυκνότητα μελανιού, ενώ η παραγωγικότητά του αγγίζει τα 140 τετραγωνικά μέτρα την ώρα σε εκτύπωση με ένα πέρασμα. Επίσης, διαθέτει το σύστημα MAPS4 το οποίο βελτιώνει την ποιότητα εκτύπωσης με 2 περάσματα, εξαλείφοντας το ανεπιθύμητο φαινόμενο του banding.

TS55-1800 Applications

Ιδιαίτερη έμφαση έχει δώσει η εταιρεία και στο κόστος παραγωγής και λειτουργίας του νέου μοντέλου.
"Είμαστε βέβαιοι πως το νέο μας μηχάνημα θα ταράξει τα νερά στην αγορά. Έχει σχεδιαστεί ώστε να προσφέρει υψηλή ποιότητα εκτύπωσης, παραγωγικότητα και χαμηλό κόστος λειτουργίας και δύσκολα θα βρει ανταγωνισμό." δήλωσε μεταξύ άλλων ο Bert Benckhuysen, product manager της Mimaki Ευρώπης.

ts55-1800 additionsΟ εκτυπωτής μπορεί προαιρετικά να δεχτεί την προσθήκη του νέου Mini Jumbo Roll (ώστε να τροφοδοτείται συνεχόμενα με χαρτί μήκους 2500 μέτρων) καθώς και σύστημα ελέγχου και ανάκτησης ακροφυσίων εξασφαλίζοντάς του συνεχή και αδιάκοπη λειτουργία.

Ο εν λόγω εκτυπωτής, όπως και σειρά άλλων μηχανημάτων της Mimaki, συμμετέχει στην εκπτωτική ενέργεια της εταιρείας η οποία ισχύει για αγορές που θα πραγματοποιηθούν έως το τέλος του έτους.