GRAPHICANEWS

EPSON F6400

2 νέους εκτυπωτές εξάχνωσης ανακοίνωσε η EPSON

την 8 Φεβρουαρίου, 2023

Η Epson κυκλοφόρησε δύο νέους εκτυπωτές εξάχνωσης πλάτους 44” (112cm). Πρόκειται για τον τετράχρωμο SureColor SC-F6400 και τον εξάχρωμο SC-F6400H, οι οποίοι διαθέτουν την τεχνολογία κεφαλών Inkjet, PrecisionCore, της εταιρείας.

Τα νέα μοντέλα θα αντικαταστήσουν τον εκτυπωτή SureColor F6300 και θα ενταχθούν στην σειρά εκτυπωτών εξάχνωσης SureColor F-Series με βελτιώσεις ως προς την ταχύτητα, το εύρος χρώματος και την ποιότητα εκτύπωσης.

Πιο συγκεκριμένα, σε ότι αφορά την ταχύτητα και την ποιότητα εκτύπωσης, αυτές βελτιώνονται χάρη στις κατά 33% μεγαλύτερες κεφαλές εκτύπωσης και την ανάλυση που πλέον φτάνει τα 600x1200 dpi με τεχνολογία εκτύπωσης μεταβλητής κουκκίδας. Έτσι, για το τετράχρωμο μοντέλο η ταχύτητα έχει αυξηθεί και τα 20%.

Ο εξάχρωμος SC-F6400H από την άλλη παρέχει μεγαλύτερη γκάμα χρωμάτων συνδυάζοντας την τετραχρωμία CMYK με μια επιλογή ανάμεσα σε φθορίζον ροζ (Fluorescent Pink), φθορίζον κίτρινο (Fluorescent Yellow), ανοιχτό κυανό και ανοιχτό ματζέντα ή πορτοκαλί και βιολετί. Αυτό σημαίνει ότι, ως ο πρώτος 6χρωμος εκτυπωτής εξάχνωσης 44 ιντσών της Epson, ο SC-F6400H διευρύνει το φάσμα εφαρμογών τόσο για υφασμάτινα όσο και για άκαμπτα υλικά.

Η EPSON πιστεύει πως οι επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στην παραγωγή ειδών μόδας, αθλητικών ενδυμάτων, προϊόντων σήμανσης από ύφασμα, και διαφημιστικών ειδών θα βρουν τις νέες βελτιώσεις ιδιαίτερα χρήσιμες. Σύμφωνα με την εταιρεία οι δύο νέοι εκτυπωτές είναι πολύ εύκολοι στην εγκατάσταση, τη λειτουργία και την συντήρησή τους και διαθέτουν οθόνη αφής 4,3 ιντσών για εύκολη πρόσβαση στις ρυθμίσεις εκτύπωσης.