graphicanews

Ειδήσεις

Heidelberg

Αλλαγές στην ηγεσία της Heidelberg

την 28 Οκτωβρίου, 2021

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Heidelberg, Rainer Hundsdörfer, μετά από θητεία πέντε ετών στο τιμόνι του γερμανικού κολοσσού της εκτύπωσης, πρόκειται να παραιτηθεί στο τέλος του οικονομικού έτους και θα τον διαδεχθεί ένα μακροχρόνιο στέλεχος της Zeiss, τον Απρίλιο του 2022.

Rainer HundsdörferΣτη, δύσκολη, θητεία του ο απερχόμενος κος Hundsdörfer είχε να αντιμετωπίσει πολλές προκλήσεις όπως την επαναφορά των οικονομικών της εταιρείας σε βιώσιμα νούμερα, τις επιπτώσεις στον κλάδο των Γραφικών Τεχνών εξαιτίας της πανδημίας, αλλά και τη χάραξη της πολιτικής της εταιρείας για την πορεία της στο μέλλον.

Η ριζική αναδιάρθρωση του μοντέλου της Heidelberg σε εμπορικό επίπεδο αλλά και η εστίαση της εταιρείας στις νέες τεχνολογίες έγιναν τα τελευταία πέντε χρόνια υπό την επίβλεψή του.

Στα τέλη Οκτωβρίου το Εποπτικό Συμβούλιο της Heidelberg αποφάσισε τη θέση του νέου Διευθύνοντος Συμβούλου της εταιρείας να αναλάβει ο Δρ. Ludwin Monz.

Ludwin MonzΟ Ludwin Monz είναι ο σημερινός πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της Carl Zeiss Meditec, μιας εισηγμένης γερμανικής εταιρείας ιατροτεχνολογικών προϊόντων. Θα παραιτηθεί από τη θέση αυτή στις 31 Δεκεμβρίου 2021.