graphicanews

Ειδήσεις

GRAPHICA EXPO 2023

Άνοιξε η πλατφόρμα εγγραφής επισκεπτών της GRAPHICA EXPO 2023

την 28 Νοεμβρίου, 2022

Η GRAPHICA EXPO, η μακροβιότερη και πιο επιτυχημένη έκθεση Γραφικών Τεχνών & Οπτικής Επικοινωνίας στην Ελλάδα, θα υποδεχτεί ξανά τους επαγγελματίες επισκέπτες της στο εκθεσιακό κέντρο MEC στην Παιανία Αττικής, στις 17-19 Φεβρουαρίου 2023.

Φέτος, στο πλαίσιο της αναβάθμισης των υπηρεσιών της προς τους επισκέπτες της έκθεσης, η διοργανώτρια εταιρεία εισάγει έναν νέο, ψηφιακό, τρόπο εγγραφής των επαγγελματιών που θα θελήσουν να επισκεφτούν την έκθεση.

Από τη διεύθυνση: www.graphicaexpo.gr ή/και τη σελίδα www.graphicaexpo.gr/where_when.php, οι διοργανωτές καλούν του επισκέπτες να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους και να λάβουν στο email τους την ατομική τους πρόσκληση με barcode η οποία θα τους εξασφαλίσει τη δωρεάν είσοδό τους στο εκθεσιακό κέντρο.

Για τους επισκέπτες εκείνους που δεν θα έχουν ολοκληρώσει την απλή διαδικασία εγγραφής τους πριν έρθουν στο εκθεσιακό, ειδικό προσωπικό στη reception του MEC θα αναλάβει την εγγραφή τους.

Για την αποφυγή όμως καθυστερήσεων στην είσοδο και για τον καλύτερο προγραμματισμό της έκθεσης, συνιστάται στους επισκέπτες να πραγματοποιήσουν οι ίδιοι την εγγραφή τους και να φέρουν μαζί τους τυπωμένη την ατομική τους πρόσκληση.

Για οποιαδήποτε απορία σχετικά με τη διαδικασία εγγραφής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τη διοργανώτρια εταιρεία στα τηλέφωνα: 2109330487 & 2106548720 ή ηλεκτρονικά στο email: info@graphicaexpo.gr

GRAPHICA EXPO 2023

GRAPHICA EXPO 2023