graphicanews

Ειδήσεις

fespa 2018

15-18 Μαΐου 2018 στο Βερολίνο η επόμενη Fespa

την 5 Μαρτίου, 2018

Με σύνθημα "Η απογείωση της εκτύπωσης", η έκθεση Fespa θα ανοίξει τις πύλες της στο Βερολίνο από τις 15 έως της 18 Μαΐου. Τα τελευταία χρόνια η έκθεση έχει μετατραπεί σε σημείο συνάντησης της Βιομηχανίας των Ψηφιακών εκτυπώσεων και κάθε χρόνο συγκεντρώνει το σύνολο των προϊόντων που οι εταιρείες του χώρου έχουν να επιδείξουν.

Μετά από 10 ολόκληρα χρόνια η έκθεση επιστρέφει φέτος στη Γερμανική πρωτεύουσα καλύπτοντας μία επιφάνεια 9 αιθουσών στο εκθεσιακό κέντρο Berlin Messe, συγκεντρώνοντας πάνω από 700 brands από την αγορά της Μεταξοτυπίας, της Ψηφιακής Εκτύπωσης LF και της εκτύπωσης Υφασμάτων.

Παράλληλα με τη Fespa, σε ειδική αίθουσα θα πραγματοποιηθεί ξανά η έκθεση European Sign Expo. Η διοργάνωση που αφορά στην μη τυπωμένη επιγραφοποιία. Στην αγορά δηλαδή της κατασκευής επιγραφών όπου δεν χρησιμοποιείται εκτύπωση.

Οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν επίσης την ευκαιρία να ενημερωθούν διεξοδικά για τις νέες τάσεις στην εκτύπωση υφασμάτων, παρακολουθώντας το ειδικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα που η διοργανώτρια εταιρεία έχει ετοιμάσει υπό το slogan: Print - Make - Wear.
Έτερη τάση στην οποία η φετινή FESPA θα δώσει ιδιαίτερη βάση αποτελεί η ψηφιακή εκτύπωση συσκευασίας.
Για την υλοποίηση των εκπαιδευτικών προγραμμάτων η FESPA συνεργάστηκε με τον οργανισμό Smithers Pira.