graphicanews

Ειδήσεις

AGFA SIEGWERK

Η AGFA συνεργάζεται με την Siegwerk Druckfarben

την 3 Μαρτίου, 2018

Η Agfa Graphics σύναψε πρόσφατα συμφωνία με την Siegwerk Druckfarben, προμηθευτή τυπογραφικών μελανιών για εφαρμογές συσκευασίας και ετικετών.

Η συμφωνία περιλαμβάνει τη μεταφορά από την Agfa Graphics στην Siegwerk μιας επιλεγμένης λίστας πελατών OEM, πρόσβαση σε τεχνογνωσία, πνευματική ιδιοκτησία και υπηρεσίες στον τομέα των UV μελανιών inkjet για τη βιομηχανία της συσκευασίας και των ετικετών.

«Αυτή η στρατηγική συμμαχία είναι επωφελής και για τους δυο μας», δήλωσε ο Tom Cloots, διευθυντής του τομέα Βιομηχανικής Εκτύπωσης της Agfa NV. "Οι επαγγελματίες της συσκευασίας και των ετικετών εκτιμούν όλο και περισσότερο τα μελάνια μας για την απόδοση και την ποιότητά τους. Με τη συμφωνία αυτή επιτρέπουμε στην Siegwerk να επωφεληθεί εκτενώς από το ισχυρό μας δίκτυο με τους κατασκευαστές εξοπλισμού εκτύπωσης και εξοπλισμού OEM καθώς και από την τεχνογνωσία μας και την πνευματική ιδιοκτησία στον τομέα των ψηφιακών UV μελανών για τη συσκευασία."

Η Agfa μετά τη συμφωνία θα συνεχίσει να επικεντρώνεται στους τομείς της Βιομηχανικής εκτύπωσης όπου έχει ισχυρότερο δυναμικό πρόσβασης.
Για αρκετούς μήνες μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας, η Agfa θα συνεχίσει να κατασκευάζει για λογαριασμό της Siegwerk τα μελάνια και βερνίκια της. Μετά, την παραγωγή αναλαμβάνει η Siegwerk στο κέντρο παραγωγής της στο Annemasse της Γαλλίας.
Τα μέρη συμφώνησαν να μην αποκαλύψουν τις οικονομικές λεπτομέρειες της συμφωνίας.