graphicanews

Ειδήσεις

Trotec Atlas Digital

Αντιπρόσωπος των Laser της Trotec η Atlas Digital

την 17 Σεπτεμβρίου, 2019

H Trotec είναι μια από τις μεγαλύτερες κατασκευάστριες εταιρείες laser κοπής/χάραξης και διαθέτει μια ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων που καλύπτουν τις ανάγκες των επαγγελματιών για μια μεγάλη σειρά εφαρμογών. Σε αυτήν περιλαμβάνονται laser engraving machines, laser cutters, μεγάλα flatbed laser με επιφάνεια εργασίας έως 325x321 cm και galvo marking lasers για σήμανση σε laser και πλαστικά.

Εύχρηστα και με μοναδικές πατενταρισμένες τεχνολογίες, τα laser Trotec χαρακτηρίζονται για την υψηλή αξιοπιστία, την ακρίβεια, την ποιότητα και την ταχύτητά τους, σε συνδυασμό με το χαμηλό λειτουργικό κόστος τους.

Η δυνατότητα ενσωμάτωσης δύο πηγών laser CO2 και fiber στην ίδια μηχανή -οι οποίες ενεργοποιούνται χωρίς να απαιτείται χειροκίνητη αλλαγή της πηγής, του φακού ή της εστίασης- προσφέρει στους επαγγελματίες μια μοναδική λύση για μεγάλη ευκολία και απεριόριστες εφαρμογές.

Με το μικρότερο laser της Trotec, το Rayjet 50, να επιτρέπει ακόμα και στους αρχάριους χρήστες να πραγματοποιούν χαράξεις, κοπές και σημάνσεις σε ποικιλία υλικών πολύ γρήγορα και εύκολα, η Trotec διαθέτει στην αγορά ένα προσιτό επαγγελματικό laser κοπής/χάραξης αξεπέραστης αξιοπιστίας.