graphicanews

Ειδήσεις

Xerox Versant 180

Η Xerox Hellas παρουσίασε τη νέα έγχρωμη πρέσα Versant 180.

την 27 Νοεμβρίου, 2017

Με την πεποίθηση πως οι επαγγελματίες των Γραφικών Τεχνών μπορούν να αναπτύξουν τις επιχειρήσεις τους μέσω της καλύτερης ποιότητας εκτύπωσης, των δυνατοτήτων τελικής επεξεργασίας και του αυτοματισμού, η Xerox Hellas παρουσίασε προσφάτως σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη τη νέα ψηφιακή πρέσα Versant 180.

Στις δύο εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στα γραφεία της Xerox στην Αθήνα και στο ξενοδοχείο Τhe Met στη Θεσσαλονίκη αντίστοιχα, οι καλεσμένοι παρακολούθησαν μια ζωντανή επίδειξη της μηχανής και ειδαν πολλά δείγματα εκτυπώσεων σε διαφορετικούς τύπους χαρτιών. Για την εκτύπωση των δειγμάτων χρησιμοποιήθηκαν πιστοποιημένα χαρτιά από τις εταιρείες Αγγελίδης και Περράκης, καθώς και φάκελοι από την εταιρεία Κοτσώνης.

Η σειρά Versant προσφέρει μεγαλύτερη δυνατότητα παραγωγής που φτάνει τις 80-100 σελίδες το λεπτό, εργαλεία τελικής επεξεργασίας όπως αυτοματοποιημένες χρωματικές ρυθμίσεις, σελιδοποιητή, διακορευτή, κοπτικό, ενώ, διαχειρίζεται χαρτιά έως 350 γραμμάρια. Τα μοντέλα της σειράς Versant μπορούν να επεξεργαστούν κομμένα και επιστρωμένα φυλλάδια, φακέλους, επιγραφές και περιοδικά πλήρους εκτύπωσης σε μία ευρεία γκάμα μέσων και μεγεθών, από φακέλους μέχρι εκτυπωμένα banners 26 ιντσών.

O Κώστας Καννάς, υπεύθυνος των παραγωγικών συστημάτων στη Xerox Hellas δήλωσε σχετικά: «Η νέα οικογένεια των Versant προσφέρει ενισχυμένα χαρακτηριστικά αυτοματισμού, τα οποία δίνουν τη δυνατότητα για μεγιστοποίηση του χρόνου διαθεσιμότητας και παραγωγής, μείωση αποβλήτων, επιτάχυνση της παραγωγικής διαδικασίας και μεγάλες δυνατότητες διεύρυνσης της γκάμας των εφαρμογών. Παράλληλα, το να έχεις τη δυνατότητα να προσφέρεις τελειοποιημένες εκτυπώσεις είναι ένα τεράστιο πλεονέκτημα, καθώς εργασίες οι οποίες προηγουμένως απασχολούσαν πολλαπλά τμήματα μπορούν να γίνουν πλέον με ένα απλό πέρασμα».

xerox versand