graphicanews

Ειδήσεις

C850 imagePRESS Canon

85 Canon imagePRESS C850 σε μία παραγγελία

την 25 Νοεμβρίου, 2017

Τη μεγαλύτερή της παραγγελία, που αριθμεί ούτε λίγο ούτε πολύ 85 μηχανές imagePRESS C850 υπέγραψε η Canon.

Την επένδυση πραγματοποίησε η συμβουλευτική εταιρεία Synertec με έδρα το Λονδίνο, και οι 85 έγχρωμες laser μηχανές πρόκειται να καλύψουν τις ανάγκες εκτυπώσεων του δικτύου της.
Ήδη η μία από τις 85 μηχανές έχει εγκατασταθεί στα κεντρικά γραφεία της Synertec στο Λονδίνο και οι υπόλοιπες αναμένεται να δρομολογηθούν σύντομα.
Η συμφωνία, η οποία αγγίζει τα 5 εκατομμύρια λίρες σε 3 χρόνια, υπογράφηκε μετά από διαπραγματεύσεις που κράτησαν 15 μήνες και στις οποίες συνδράμανε ειδικοί από την Αγγλία, την Ευρώπη και την Ιαπωνία.
Σήμερα, η συμβουλευτική εταιρεία που τρέχει με ρυθμό ανάπτυξης 20%, τυπώνει 14 εκατομμύρια φύλλα το μήνα.

Η Canon imagePRESS C850 ενσωματώθηκε στη σειρά imagePRESS της εταιρείας το Σεπτέμβριο του 2016, ως αποτέλεσμα των αιτημάτων των πελατών της για πρέσες παραγωγής με μεγαλύτερη ακρίβεια και ευελιξία.
Η ικανότητα της μηχανής να μεταβαίνει αυτόματα από την simplex στην duplex εκτύπωση, γνωστή ως super-plex εκτύπωση, μαζί με την υψηλή παραγωγικότητα της τάξεως των 85 σελίδων το λεπτό, ήταν από τους παράγοντες που βοήθησαν στην υπογραφή της μεγάλης συμφωνίας.

Αξίζει να σημειωθεί πως από το λανσάρισμα της μηχανής πριν 1 χρόνο, έχουν εγκατασταθεί συνολικά 900 μηχανές μόνο στις χώρες ΕΜΕΑ (Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική).