graphicanews

Ειδήσεις

Ricoh Aeoon

Νέα συνεργασία στην εκτύπωση DTG μεταξύ της Ricoh και της Αeoon

την 5 Νοεμβρίου, 2021

Η Ricoh ανακοίνωσε πριν λίγες ημέρες στο συνέδριο Innovate τη νέα συνεργασία της με την Αeoon Technologies.
Η Αeoon Technologies, που ιδρύθηκε στην Αυστρία, κατασκευάζει συστήματα ψηφιακής εκτύπωσης υφασμάτων (Direct to Garment - DTG) με πωλήσεις στη βιομηχανία κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων.
Η Ricoh, εδραιωμένη στην τεχνολογία inkjet και την ενσωμάτωση συστημάτων inkjet σε όλους τους τομείς της βιομηχανικής εκτύπωσης, κατέχει ηγετική θέση στον εμπορικό τομέα των εκτυπώσεων DTG.

Η στρατηγική αυτή συμφωνία θα επιτρέψει στη Ricoh να επεκτείνει την προσφορά της στις μηχανές DTG υψηλής παραγωγικότητας, εστιάζοντας στη βελτιωμένη βιωσιμότητα και καλύτερη απόδοση κόστους. Στο πλαίσιο της νέας συνεργασίας, η Ricoh θα προσφέρει την τεχνογνωσία της στην ανάπτυξη κεφαλών εκτύπωσης inkjet, αλλά και την τεχνογνωσία της στη διαχείριση χρώματος μέσω της γερμανικής ColorGATE, η οποία της ανήκει.

Καθώς η αγορά DTG συνεχίζει να παρουσιάζει μια απότομη ανάκαμψη στη μετά-Covid οικονομία, η συνεργασία αναμένεται να φέρει νέες λύσεις στην αγορά, υποστηρίζοντας με τον τρόπο αυτό ενεργά τους παρόχους υπηρεσιών εκτύπωσης που δραστηριοποιούνται στον κλάδο αυτό.

Ο Δρ. Christian Compera, Γενικός Διευθυντής του τμήματος Βιομηχανικών εκτυπώσεων της Ricoh, δήλωσε μεταξύ άλλων: «Είμαστε ενθουσιασμένοι για τη συνεργασία αυτή που μας επιτρέπει να παρέχουμε μια νέα γκάμα προϊόντων στη σταθερά αυξανόμενη αγορά της ψηφιακής εκτύπωσης υφασμάτων. Σεβόμαστε ιδιαίτερα την τεχνογνωσία, τη γνώση και την παρουσία της Aeoon Technologies στην παγκόσμια αγορά της βιομηχανικής εκτύπωσης DTG. Αυτή η νέα μας συνεργασία θα θέσει νέα σημεία αναφοράς στην ποιότητα, την αξιοπιστία και το συνολικό κόστος ιδιοκτησίας που θα ωφελήσουν τους πελάτες μας στο μέλλον».

Ricoh Aeoon