graphicanews

Ειδήσεις

Helgramed iarigai IC

Άνοιξαν οι πλατφόρμες εγγραφών στα διεθνή συνέδρια Γραφικών Τεχνών

την 2 Ιουλίου, 2021

H Πανελλήνια Ένωση Πτυχιούχων Τεχνολογίας Γραφικών Τεχνών - HELGRAMED, σε συνεργασία με το Ερευνητικό Εργαστήριο Τεχνολογίας Γραφικών Τεχνών και Μέσων Οπτικής Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής - GRAPHMEDLAB, διοργανώνουν τα ετήσια επιστημονικά συνέδρια των οργανισμών iarigai (International Association of Research Organizations for the Information, Media and Graphic Arts Industries) και IC (International Circle of Educational Institutes of Graphic-Media Technology and Management) στην Ελλάδα. Τα συνέδρια θα λάβουν χώρα από τις 19 έως και τις 23 Σεπτεμβρίου 2021 στην Αθήνα, στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (Πανεπιστημιούπολη Άλσους Αιγάλεω).

Το 47ο ετήσιο συνέδριο του iarigai με τίτλο "Printing in the Digital Era", έχει ως κύριο θέμα τις εξελίξεις στην επιστήμη και την τεχνολογία των γραφικών τεχνών,  την εκτύπωση και τη συσκευασία στη σύγχρονη ψηφιακή εποχή, ενώ το 52ο συνέδριο του IC με τίτλο "Print Education - Challenges in an Uncharted World", έχει ως κύριο θέμα την έρευνα και τις σύγχρονες εξελίξεις στην εκπαίδευση στις γραφικές τέχνες - εκτυπώσεις και την συσκευασία. 
Πάνω από 50 επιστημονικές εισηγήσεις καθώς και σημαντικές παρουσιάσεις από κορυφαίους προσκεκλημένους ομιλητές  συνθέτουν το πρόγραμμα των συνεδρίων που θα ανακοινωθεί σύντομα.

Με την πρόοδο των εμβολιασμών για τον COVID-19 και τη σταδιακή επαναφορά των δραστηριοτήτων σε κανονικές συνθήκες, είμαστε ιδιαίτερα αισιόδοξοι για την δια ζώσης διεξαγωγή των συνεδρίων όπως έχουν προγραμματιστεί, πάντοτε τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας.

Η εγγραφή στα συνέδρια και η κράτηση δωματίων στα επίσημα ξενοδοχεία των συνεδρίων είναι διαθέσιμες!
• Για την εγγραφή στο συνέδριο του iarigai, ακολουθήστε τον σύνδεσμο: https://iarigai-ic-athens2021.org/iarigai-registration-and-conference-fees/
• Για την εγγραφή στο συνέδριο του IC, ακολουθήστε τον σύνδεσμο: https://iarigai-ic-athens2021.org/ic-registration-and-conference-fees

Σημαντική σημείωση 1: Για την πληρωμή της συμμετοχής σας στο/στα συνέδρια, παρακαλούμε να χρησιμοποιήσετε την πληρωμή μέσω -e-banking με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό.
Σημαντική σημείωση 2:  Οι φοιτητές όλων των κατηγοριών (προπτυχιακοί, μεταπτυχιακοί, υποψήφιοι διδάκτορες) μπορούν να αξιοποιήσουν την ειδική προσφορά συμμετοχής στο/στα συνέδρια με πολύ χαμηλό κόστος!
•Για την κράτηση δωματίων σε ένα από τα επίσημα ξενοδοχεία του Συνεδρίου, ακολουθήστε τον σύνδεσμο: https://iarigai-ic-athens2021.org/accommodation-2/
  
Περισσότερες πληροφορίες διατίθενται στην ιστοσελίδα των συνεδρίων https://iarigai-ic-athens2021.org/ καθώς και στη γραμματέα των Συνεδρίων, κ. Πηνελόπη Γκουντάρα (helgramed@gmail.com).