GRAPHICANEWS

Ειδήσεις

Riso Open House Green Office

Open House από τη Riso

την 13 Οκτωβρίου, 2021

Τριήμερο Open House ετοιμάζει η εταιρεία Green Office στα γραφεία της στην οδό Μιχαλακοπούλου 107 στην Αθήνα, από τις 22 έως τις 24 Οκτωβρίου.
Με την πεποίθηση πως τα χειρότερα είναι πίσω μας, η εταιρεία καλεί ξανά τους επαγγελματίες της εκτύπωσης σε μία διά ζώσης παρουσίαση των λύσεων εκτύπωσης και επεξεργασίας της Ιαπωνικής Riso που αντιπροσωπεύει.

Η ανακοίνωση / πρόσκληση της εταιρείας αναφέρει:
Μετά από μία μακρά περίοδο εντελώς απρόσμενων καταστάσεων είναι καιρός να επιστρέψουμε στους παλαιούς μας ρυθμούς.
Οι εξελίξεις στο χώρο των γραφικών τεχνών παρουσιάζουν συνεχείς αλλαγές και είναι απαραίτητο να επανέλθουμε σε τροχιά προόδου και ανάπτυξης.   
Η εταιρία μας, προσκαλεί όλους τους συνεργάτες της και όλους όσους επιθυμούν να γνωρίσουν τα προϊόντα μας και κυρίως τις λύσεις που προσφέρουμε στον απαιτητικό χώρο των εταιριών γραφικών τεχνών.
Θα εκτυπώσουμε εφημερίδες, χημικά χαρτιά, βιβλία, φάκελα κ.α. και θα δοκιμάσουμε στις μηχανές μας δικά σας αρχεία, με σκοπό να αποκτήσετε την καλύτερη δυνατή εικόνα για τα μηχανήματα μας.
Σας περιμένουμε να συζητήσουμε και να δείτε από κοντά προϊόντα και λύσεις από την εκτύπωση έως την τελική διαμόρφωση εντύπου και εφημερίδας.
Θα τηρηθούν όλα τα μέτρα υγειονομικής προστασίας.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνήσετε με την εταιρεία Green Οffice στο 2110131210.

Riso open house