graphicanews

Ειδήσεις

AGFA αύξηση τιμών

Σημαντικές αυξήσεις τιμών στους τσίγκους από την AGFA

την 23 Μαΐου, 2018

Η AGFA ανακοίνωσε σήμερα σημαντικές αυξήσεις τιμών στις εκτυπωτικές πλάκες που διαθέτει παγκοσμίως, λόγω της μεγάλης αύξησης στις τιμές αλουμινίου.
Ανάλογα με τα διάφορα συμβόλαια, τις αγορές και τις περιφέρειες, θα εφαρμοστούν αμέσως σημαντικές αυξήσεις τιμών έως και 10%.
"Η αύξηση των τιμών του αλουμινίου - το μεγαλύτερο στοιχείο κόστους μιας εκτυπωτικής πλάκας - είναι ο κύριος λόγος για αυτήν την απόφαση", δηλώνει ο Stefaan Vanhooren, Πρόεδρος της Agfa Graphics.

"Ωστόσο, χάρη στην αυξημένη αξία ανακύκλωσης των μεταχειρισμένων εκτυπωτικών πλακών, η αύξηση των τιμών δεν θα οδηγήσει αναγκαστικά σε αύξηση του κόστους για τους πελάτες μας. Γνωρίζουμε ότι οι πελάτες μας εκτιμούν ιδιαίτερα τη συνεχή επένδυση της Agfa Graphics στις προηγμένες τεχνολογίες προεκτύπωσης - όπως στο νέο πλαίσιο ECO3 που σημαίνει Οικονομία, Οικολογία και Ευκολία - που οδηγεί σε σημαντικά οικονομικά οφέλη στο τυπογραφείο τους. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πιστεύουμε ότι οι πελάτες μας θα κατανοήσουν το σκεπτικό πίσω από αυτές τις αυξήσεις των τιμών."