graphicanews

om90f

Χαρτί που δεν σκίζεται και δεν βρέχεται, τώρα διπλώνεται

την 4 Μαρτίου, 2018

Την νέα ποιότητα συνθετικού χαρτιού Synaps OM90F (από τα αρχικά: Offset Matt, 90gsm, Foldable) παρουσίασε η AGFA. Η νέα ποιότητα έρχεται να εμπλουτίσει το portfolio της εταιρείας στα συνθετικά χαρτιά που δεν σκίζονται και δεν βρέχονται, ενώ με τη νέα ποιότητα η εταιρεία εισάγει τη δυνατότητα δίπλωσης στη γκάμα των χαρτιών Synaps.

Τα συνθετικά χαρτιά της εταιρείας φέρουν ειδική επίστρωση και στις δυο πλευρές τους η οποία τα κάνει ανθεκτικά στο σκίσιμο αλλά και στο νερό. Η ειδική φόρμουλα της επίστρωσης επιτρέπει τη χρήση συμβατικών μελανιών για την εκτύπωσή τους σε σύγκριση με άλλα παρόμοια υποστρώματα τα οποία απαιτούν ειδικά μελάνια και αυξημένους χρόνους στεγνώματος μεταξύ των διαφορετικών χρωμάτων.

Η νέα ποιότητα Synaps OM90F πλέον επιτρέπει και το δίπλωμα των "χαρτιών" αυτών με αποτέλεσμα να μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε πολλές κλασικές εφαρμογές εκτυπωτικών προϊόντων όπως πολύπτυχα έντυπα. Επίσης, η νέα σειρά ενδείκνυται για εκτυπώσεις φλεξογραφίας νερού αλλά και Μεταξοτυπίας.

Τα ειδικά χαρτιά της σειράς Synaps κυκλοφορούν σε βάρη 90, 135, 170, 230, 300 και 450 γραμμαρίων καλύπτοντας μεγάλο εύρος εκτυπωτικών προϊόντων.