graphicanews

AccurioPress C2070 Konica Minolta

Πιστοποίηση FOGRA για τα AccurioPress C2070

την 16 Αυγούστου, 2017

Το έγχρωμο ταχυπαραγωγικό σύστημα εκτύπωσης της Konica Minolta, αφού πέρασε μία σειρά από δοκιμές και ελέγχους, πιστοποιήθηκε τελικώς από τον οργανισμό Fogra για την ποιότητα και την πιστότητα χρώματος.

Ο οργανισμός Fogra βρήκε πως η σειρά AccurioPress C2070 καλύπτει όλα τα κριτήρια που έθεσε. Πλέον η μηχανή είναι πιστοποιημένη όταν "τρέχει" με τους προαιρετικούς controllers των: EFI Fiery, CREO και Konica Minolta.

Η σειρά Konica Minolta AccurioPress C2070P δοκιμάστηκε σε πολλές διαφορετικές διαμορφώσεις και συνθήκες εκτύπωσης. Αυτές περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, συμμόρφωση PDF / X, ακρίβεια χρωμάτων, ομοιομορφία στην εκτύπωση, μονιμότητα και αντοχή στο φως. Επίσης, δοκιμές έγιναν για το ξεθώριασμα, τη μακρά και βραχυπρόθεσμη επαναληψιμότητα, την αντίσταση στο τρίψιμο της εκτύπωσης, τη χρωματομετρική απόδωση τόνων κ.α.

konica minolta fograΗ νέα σειρά της εταιρείας μπορεί πλέον πιστοποιημένα να ισχυρίζεται πως παρέχει εξαιρετικό εκτυπωτικό αποτέλεσμα υψηλής ποιότητας ανεξάρτητα από τον αριθμό αντιτύπων.

Η νέα, βελτιωμένη, υποστήριξη βαριών χαρτιών, επιτρέπει πλέον τη χρήση χαρτονιού και ειδικών χαρτιών με βάρος έως 350gsm. Πέρα από το βάρος των χαρτιών όμως, βελτιώθηκαν και τα μεγέθη του χαρτιού και πλέον, μία ειδική μονάδα στη μηχανή επιτρέπει την εκτύπωση με διάσταση 75cm. Η νέα αυτή δυνατότητα επιτρέπει την εκτύπωση εξωφύλλων βιβλίων ή μεγάλων τρίπτυχων εντύπων.

Σε ότι αφορά την ταχύτητα, αυτή διπλασιάστηκε για την εκτύπωση φακέλων -έναντι του προηγούμενου μοντέλου της (εταιρείας bizhub PRESS C1070)- και το νέο ενσωματωμένο έγχρωμο scanner μπορεί να σαρώνει με ταχύτητες 240ipm.