GRAPHICANEWS

Auto Table και SD-10 Spectrophotometer

Auto Table: Νέος μηχανισμός κύλισης για τα φασματοφωτόμετρα SD-10 της EPSON

την 17 Μαΐου, 2024

Η EPSON παρουσίασε το Auto Table για το φασματόμετρο SD-10, το οποίο σύμφωνα με την εταιρεία καθιστά τη διαχείριση χρωμάτων πιο εύκολη και αξιόπιστη.

Η εταιρεία δηλώνει ότι το Auto Table για το φασματόμετρο SD-10 καταρρίπτει την κοινή αντίληψη ότι η διαχείριση χρωμάτων είναι χρονοβόρα και απαιτεί υψηλές τεχνικές γνώσεις και δεξιότητες.

Περιγράφει το SD-10 ως μια εύχρηστη, πλήρως εξοπλισμένη συσκευή μέτρησης χρώματος που συνδυάζεται με το νέο Auto Table και το λογισμικό διαχείρισης χρωμάτων Epson Edge Color Lite για να προσφέρει μια πραγματική λύση διαχείρισης χρωμάτων που καλύπτει τις περισσότερες ανάγκες διαχείρισης χρωμάτων και μεγιστοποιεί την ποιότητα εξόδου εκτύπωσης.
Η νέα λύση παρέχει γρήγορη αυτόματη μέτρηση, επιτρέποντας στους χειριστές να δημιουργήσουν ένα προφίλ ICC με τη μέτρηση μόνο 379 patches (1 φύλλο A3) σε μόλις 5 λεπτά. Πραγματοποιεί δε γρήγορη επαλήθευση με μέτρηση του πίνακα με μόλις 80 patches.

EPSON SD-10

Αντιστοίχιση χρωμάτων
Η νέα συσκευή Auto Table συμβάλλει επίσης στην επίλυση προβλημάτων αντιστοίχισης χρωμάτων σε διάφορες εργασίες που σχετίζονται με την εκτύπωση και το σχεδιασμό, όπως αυτές που συνήθως συναντώνται στις βιομηχανίες της Επιγραφοποιίας και της Κλωστοϋφαντουργίας.
Επιτρέπει τη δημιουργία προφίλ μέσων, εύκολα και γρήγορα, χωρίς τεχνικές γνώσεις ή δεξιότητες. Μπορείτε επίσης να επαληθεύσετε και να ενοποιήσετε το χρώμα εξόδου μεταξύ πολλών εκτυπωτών Epson και να βαθμονομήσετε και να διατηρήσετε σταθερό το χρώμα εξόδου για μεγάλο χρονικό διάστημα χρησιμοποιώντας τον ίδιο εκτυπωτή.

Για βελτιωμένη χρηστικότητα, το νέο Auto Table υποστηρίζει μεγέθη έως 331mm ύψος, 13mm πάχος και πρακτικά οποιοδήποτε μήκος και ανιχνεύει αυτόματα τη θέση και το πάχος των μέσων, μέσω των οπτικών αισθητήρων του.

Η λύση ισχύει μόνο για εκτυπωτές μεγάλου format της Epson. Για τη λειτουργία της συσκευής απαιτούνται τα Epson Edge Print και σύνδεση στο Epson PORT. Το φασματοφωτόμετρο SD-10 πωλείται ξεχωριστά.