GRAPHICANEWS

Brother DTE

Εκτύπωση σε κέντημα από τη brother

την 15 Μαΐου, 2024

H νέα τεχνολογία DTE (Direct to Embroidery) της brother, συμπληρώνει τις ψηφιακές μεθόδους απευθείας εκτύπωσης σε ενδύματα και υφασμάτινα είδη, προσφέροντας τη δυνατότητα εκτύπωσης πάνω σε κεντημένα με άσπρη κλωστή σχέδια, με απόλυτη ακρίβεια.

Οι μεγαλύτεροι μέχρι τώρα περιορισμοί των κεντημένων σχεδίων, η ποικιλία χρώματος, οι χρωματικές διαβαθμίσεις, οι λεπτές λεπτομέρειες και η ρεαλιστική απόδοση, ξεπερνιούνται με την DTE εκτύπωση.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Atlas Digital η οποία διαθέτει στην αγορά τις μηχανές αυτές, χάρη στην τεχνολογία DTE όχι μόνο επιτυγχάνεται ρεαλιστικότητα και μεγάλη γκάμα χρωμάτων στο κέντημα, αλλά δεν απαιτούνται stock νημάτων διαφορετικών χρωμάτων και ακριβές κεντητικές μηχανές με πολλές βελόνες.

Η απόλυτη ακρίβεια στην εκτύπωση επιτυγχάνεται με ένα πρόσθετο σύστημα κάμερας υψηλής ακρίβειας DTE ειδικά σχεδιασμένο για τα εκτυπωτικά Brother DTG της σειράς GTX, που αναγνωρίζει αυτόματα τη θέση του κεντήματος, ανεξάρτητα από το πού και υπό ποια γωνία είναι τοποθετημένο στην επιφάνεια εκτύπωσης.