graphicanews

Gallus Heidelberg China

Gallus Labelmaster & Heidelberg μαζί στην Κίνα

την 18 Ιανουαρίου, 2018

Στις αρχές Δεκεμβρίου του περασμένου έτους, η Heidelberg China και η Gallus Shanghai διοργάνωσαν από κοινού στο Print Media Center της Σαγκάης ειδική εκδήλωση για το λανσάρισμα του Gallus Labelmaster στην Κίνα.

Περίπου 160 επισκέπτες από επιχειρήσεις ετικετοποιίας στην Κίνα και την περιφέρεια της Ασίας καθώς και δημοσιογράφοι των μέσων ενημέρωσης παρακολούθησαν την εκδήλωση και είδαν ζωντανά demos του Gallus Labelmaster στην παραγωγή ετικετών.

"Τα τελευταία χρόνια, με μια αυξανόμενη μεσαία τάξη και επιταχυνόμενη την αστικοποίηση, υπάρχουν όλο και πιο συγκεκριμένες απαιτήσεις σχετικά με τη συσκευασία και την ετικέτα. Είναι καθήκον μας να συνεχίσουμε να παρέχουμε υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες συσκευασίας και ετικετών στην Κίνα." δήλωσε ο Benny Huang, CEO της Heidelberg China.

Η Ασία έχει γίνει η ταχύτερα αναπτυσσόμενη αγορά ετικετών στον κόσμο. Αναμένεται ότι μέχρι το 2019, η ασιατική αγορά ετικετών θα αυξηθεί κατά 5,5%, όπου ο ρυθμός αύξησης των αυτοκόλλητων ετικετών θα φθάσει το 6,3%.

Από τότε που εισήλθε στην κινεζική αγορά -σχεδόν πριν από δέκα χρόνια- η εταιρεία έχει πουλήσει πάνω από 100 μηχανές. Με τη βοήθεια της Heidelberg China, η Gallus θα εισαγάγει τα μηχανήματά της σε ακόμα περισσότερους Κινέζους πελάτες.
Θυμίζουμε πως η Gallus Holding AG απορροφήθηκε από την Heidelberg Druckmaschinen AG το 2014.

H Gallus Labelmaster, σύμφωνα με την εταιρεία, θέτει νέα standards στo κόστος παραγωγής - με τη μεγάλη εξοικονόμηση χρόνου, χάρη στην ευκολία χρήσης και την υψηλή ταχύτητα, με τα μειωμένα απόβλητα και την ελάχιστη κατανάλωση υλικών. Υπόσχεται να κάνει την εκτύπωση ετικετών ευκολότερη, ταχύτερη και πιο κερδοφόρα.

Η πλατφόρμα του μηχανήματος διαθέτει μια σειρά από νέα χαρακτηριστικά όπως μια πολύ μικρή διαδρομή (μόλις 1,4 μ.) μεταξύ των μονάδων εκτύπωσης και μέγιστη ταχύτητα 200μ/λεπτό, καθιστώντας έτσι τον Gallus Labelmaster το πιο γρήγορο μοντέλο εκτύπωσης που έχει κατασκευάσει η Gallus.
Η μηχανή μπορεί να ελεγχθεί κεντρικά μέσω ενός πάνελ αφής αλλά υποστηρίζεται και η χειρωνακτική παρέμβαση. Οι χειριστές μπορούν πλέον να κάνουν αλλαγές με ευκολία και πολύ πιο γρήγορα, επιτυγχάνοντας έτσι εξαιρετικά σύντομους χρόνους εγκατάστασης.
Οι ελαφριοί κύλινδροι εκτύπωσης αλουμινίου που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για αυτόν τον τύπο μηχανής, μπορούν να αλλάξουν σε λίγα μόνο βήματα, διασφαλίζοντας έτσι ότι οι αλλαγές εργασίας μπορούν να ολοκληρωθούν με ασύγκριτη ταχύτητα.