graphicanews

Roland BN-20d

Επιτραπέζιο DTF Εκτυπωτικό από τη Roland

την 26 Απριλίου, 2023

Το BN-20D της Roland είναι ένα προσιτό, επιτραπέζιο DTF εκτυπωτικό και κοπτικό μαζί. Ο συνδυασμός αυτός επιτρέπει την ολοκληρωμένη διακόσμηση ειδών ένδυσης και αξεσουάρ, με τη μεταφορά πολύχρωμων γραφικών αλλά και φλόκο, ολογραφικών και βινυλίων μεταλλικών χρωμάτων και glitter, εφαρμογές οι οποίες είναι περίπλοκες μέσω μιας τυπικής εκτύπωσης inkjet.

Με τη μέθοδο Direct-To-Film, μεταφέρονται, σε ανοιχτόχρωμα και σκουρόχρωμα υφάσματα, γραφικά με CMYK και λευκό χρώμα για τη δημιουργία διακοσμητικών στοιχείων με λεπτομέρειες, φωτογραφική ποιότητα και εξαιρετική αντίθεση.
Τα μελάνια που χρησιμοποιούνται από τον εκτυπωτή είναι σύμφωνα με το πρότυπο OEKO-TEX, καθιστώντας το τελικό αποτέλεσμα ασφαλές για χρήση σε ρούχα για παιδιά και κατοικίδια ζώα.

Rond BN_20D

Εκτός από εκτυπωτής Direct-To-Film, ο BN-20D μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως plotter κοπής βινυλίου, για εφαρμογές όπως πινακίδες, αυτοκόλλητα γράμματα, κ.α.

Με κόστος περίπου στα €6.500 αποτελεί μια λύση που προσφέρει νέες δημιουργικές και κερδοφόρες επιχειρηματικές ευκαιρίες για μικρά και μεσαία τυπογραφεία, επιχειρήσεις ένδυσης, τουριστικών δώρων και πολλές άλλες.
Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στην αντιπροσωπεία της Roland, Atlas Digital AE