graphicanews

Pre Treater Pro Polyprint

PreTreater Pro για DTG εκτυπώσεις από την Polyprint

την 27 Ιουλίου, 2020

H Polyprint A.E., εξειδικευμένοι κατασκευαστές εκτυπωτών απευθείας σε ύφασμα (Direct-to-Garment printers), επισήμως παρουσιάζει μια νέα προσθήκη στα  DTG προϊόντα της, το εντυπωσιακό PreTreater Pro. Πρόκειται για μία μηχανή προεπίστρωσης από τους εξειδικευμένους κατασκευαστές εκτυπωτών DTG.

Η ανακοίνωση της εταιρείας αναφέρει:

Η προεπίστρωση ενδυμάτων αποτελεί το θεμέλιο λίθο για την επίτευξη ζωντανών χρωμάτων και έντονων λεπτομερειών που αντέχουν στο πλύσιμο στο χώρο των εκτυπώσεων απευθείας σε ύφασμα. Το PreTreater Pro είναι το κλειδί για να πετύχει κανείς εκτυπώσεις υψηλής ποιότητας, συνέπεια σε επαναλαμβανόμενες εργασίες και βελτιωμένη αντοχή στο πλύσιμο, ενώ παράλληλα εξοικονομούνται υγρά προεπίστρωσης. Παράλληλα είναι εύκολο και ασφαλή στη χρήση.

«Το Pretreater Pro είναι εύκολο στην χρήση και έχει κατασκευαστεί λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες των πελατών. Ως κατασκευαστής DTG εκτυπωτών, από το 2006, η Polyprint στοχεύει στην παραγωγή καινοτόμων προϊόντων που καθοδηγούν τις επιχειρήσεις στην επιτυχία! Το Pretreater Pro σχεδιάστηκε για να προσφέρει συνέπεια προεπίστρωσης υφασμάτων κάθε φορά, σε κάθε ένδυμα.» αναφέρει ο  Γεώργιος Μπεγγλόπουλος, CEO της Polyprint Α.Ε.

Οι DTG επιχειρήσεις οφείλουν να επενδύσουν στη σωστή μηχανή προεπίστρωσης, που θα τους οδηγήσει στην επαγγελματική επιτυχία!  Οι χρήστες μπορούν να αποχαιρετήσουν τα πιστόλια ψεκασμού, τις κακές εκτυπώσεις και τα θαμπά χρώματα. Οι επιχειρήσεις έχουν πλέον τη δυνατότητα να δημιουργήσουν πιστούς πελάτες με σταθερές, υψηλής ποιότητας εκτυπώσεις. 

«Το μυστικό μιας επιτυχημένης παραγωγής είναι η συνέπεια και η επαναληψιμότητα. Το αυτόματο σύστημα ανακυκλοφορίας εξασφαλίζει την ομοιογένεια των υγρών και αποτρέπει την καθίζηση, παρατείνοντας παράλληλα την διάρκεια ζωής των υγρών. Επιπλέον, ένας ειδικός θάλαμος ψεκασμού (Box-in-a-Box σχεδιασμός) αποτρέπει την διάβρωση του μηχανήματος, προστατεύοντας τα μηχανικά μέρη και συνεπώς παρατείνοντας την διάρκεια ζωής του μηχανήματος.» είπε ο Γρηγόρης Γαβριηλίδης, Υπεύθυνος Έρευνας και Ανάπτυξης της Polyprint Α.Ε. 

Λεπτομέρειες του PreTreater Pro

Το Pretreater Pro είναι το κλειδί για τη σωστή διαδικασία προεπίστρωσης υφασμάτων!

- 41x60cm επιφάνεια ψεκασμού (4 ακροφύσια ψεκασμού)

- 7” έγχρωμη touch screen με μοντέρνο UI
Απολαύστε έξυπνα μηνύματα και ένα χρήσιμο σύστημα ειδοποιήσεων, για να αποφύγετε σφάλματα.

- Ακριβής επιλογή επιφάνειας ψεκασμού
 “Linear” (min. 10x1cm) ή “Grid” (min. 15x10cm) επιλογή επεξεργασίας, για να ψεκάσετε την επιφάνεια που επιθυμείτε και να εξοικονομήσετε υγρά.

- Ακριβής επιλογή ποσότητας υγρού ανά 1 ml
Ψεκάστε τη σωστή ποσότητα υγρού, αποφεύγοντας τα δαπανηρά πειράματα.

- Προηγμένη καταμέτρηση Αριθμού ψεκασμών και Κατανάλωσης υγρών 
Παρακολουθείστε εύκολα την παραγωγή σας.

- Δέχεται δύο υγρά προεπίστρωσης, με αυτοματοποιημένη εναλλαγή υγρών και απλή διαδικασία καθαρισμού. 

- Αυτόματο σύστημα ανακυκλοφορίας υγρών
Κερδίστε ομοιογένεια υγρών, αποτρέψτε την καθίζηση και εξασφαλίστε σταθερή επαναληψιμότητα  ψεκασμού σε κάθε ένδυμα.

- Ειδικός θάλαμος ψεκασμού (Box-in-a-Box σχεδιασμός)
Περιορίστε τη σκουριά και παρατείνετε τη διάρκεια ζωής του μηχανήματός σας.

- “Barcode Ready”
“Scan-to-spray” δυνατότητα (αποθηκεύει την περιοχή ψεκασμού και την ποσότητα υγρού). 

- Χώρος αποθήκευσης υγρών με εύκολη πρόσβαση 
4 x 5Lt τυποποιημένες δεξαμενές ( 2x pretreat, 1x cleaner, 1x waste), για εύκολη εναλλαγή υγρών και έναν καθαρό και οργανωμένο χώρο εργασίας. 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το PreTreater Pro πατήστε εδώ