graphicanews

Brother GTX Garment Printer

Brother GTX : H εκτύπωση ενδυμάτων σε νέα επίπεδα

την 13 Σεπτεμβρίου, 2017

To νέας γενιάς direct to garment εκτυπωτικό της Brother με την ονομασία GTX, έρχεται να προσφέρει νέες δυνατότητες στους επαγγελματίες της εκτύπωσης ενδυμάτων.

Η νέα γενιά εκτυπωτών προσφέρει υψηλότερη παραγωγικότητα, ακόμα καλύτερη ποιότητα και συμβάλειι στην αύξηση των κερδών των επαγγελματιών.

Brother GTXΜε υψηλότερη ταχύτητα από τα προηγούμενα μοντέλα, λιγότερη συντήρηση, μεγαλύτερη επιφάνεια εκτύπωσης, χαμηλότερο κόστος παραγωγής, μεγαλύτερη χρωματική γκάμα και μοναδικά accessories που επιτρέπουν την απευθείας εκτύπωση πολλών ειδών ένδυσης (από t-shirts έως παπούτσια και καπέλα) και δύσκολων σημείων όπως γιακάδες και μανίκια, το GTX μπορεί να τυπώσει πάνω σε ενδύματα έως και 30mm πάχους.

Τυπώνει σε λευκά ή σκούρα βαμβακερά και μικτά υφάσματα με 5 χρώματα (CMYK+Λευκό) και μέγιστη επιφάνεια εκτύπωσης 40,64cm x 53,34cm.

Τα μελάνια του έχουν πολύ υψηλή αντοχή στις πλύσεις (πιστοποιημένη από την AATCC), είναι πιστοποιημένα από το Oeko-Tex Eco-Passport και «σύμφωνα» με το CPSIA (Consumer Product Safety Improvement Act ). Τα εκτυπωτικά brother GTΧ, έχουν σχεδιαστεί αποκλειστικά για απευθείας εκτύπωση ετοίμων ενδυμάτων και αξεσουάρ. Κατασκευασμένα εξολοκλήρου στην Ιαπωνία, με τη γνωστή επώνυμη τεχνολογία της brother αποτελούν την πλέον αξιόπιστη λύση.

Η αγορά της εκτύπωσης ενδυμάτων έχει αρχίσει να παίρνει μεγάλες διαστάσεις και δημιουργεί νέες ευκαιρίες για τους επαγγελματίες τόσο της χονδρικής όσο και της λιανικής πώλησης, ενώ ολοκληρωμένες λύσεις, όπως το brother kiosk, που υποστηρίζουν on the spot εκτυπώσεις, επιτρέπουν νέες επιχειρηματικές δραστηριότητες για εκτύπωση σε τουριστικά και ψυχαγωγικά σημεία, ακόμα και παραλίες.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στην αντιπροσωπεία της Brother, Atlas Digital AE

BrotherGTX Applications