GRAPHICANEWS

Durst Tau 330 rsc

Νέος εκτυπωτής ετικέτας & συσκευασίας Durst TAU 330RSC

την 5 Σεπτεμβρίου, 2017

Η Durst αλλάζει τα δεδομένα στην εκτύπωση ετικέτας και συσκευασίας με τον νέο Tau 330RSC, με πρωτοποριακή ψηφιακή τεχνολογία εκτύπωσης με μελάνια UV inkjet. Η επίσημη παρουσίαση θα γίνει στην έκθεση Label Expo, στο περίπτερο 8B26.

Ο νέος Tau 330 RSC inkjet UV εκτυπωτής ετικέτας και συσκευασίας, διαθέτει πλάτος υλικού 350mm και εκτύπωσης 330 mm.
Σε συνδυασμό με την κορυφαία ταχύτητα εκτύπωσης έως και 78 μέτρα/λεπτό και ανάλυση εκτύπωσης 1200x1200 dpi, ο Tau 330 RSC φτάνει στην παραγωγική ικανότητα των 1.485 m² ανά ώρα. Χάρη στους 8 έγχρωμους σταθμούς (CMYK+Λευκό+Πορτοκαλί+Μωβ+Πράσινο), με τα νέα σχεδιασμένα μελάνια υψηλής πυκνότητας HD, αποδίδει εκτύπωση ασύγκριτης ποιότητας, με κάλυψη πέραν του 98% της χρωματικής σκάλας Pantone.

Στο πνεύμα της πρότασης της Durst προς τους πελάτες «Διαμορφώστε το Ψηφιακό Σας Μέλλον Σήμερα», ο εντελώς νέος Tau 330 RSC είναι διαθέσιμος ως αυτόνομη έκδοση ή μπορεί να συνδυαστεί με ψηφιακό κοπτικό λέιζερ σε σειρά.
Ο εκτυπωτής μπορεί επίσης να διαμορφωθεί ως «υβριδικός εκτυπωτής» με τη σειρά Xflex των συμβατικών επιλογών φινιρίσματος της OMET, παρέχοντας απεριόριστη ευελιξία υλικών για ευρύτατο φάσμα εφαρμογών.

Οι επιλογές διαμόρφωσης περιλαμβάνουν unwinder για jumbo ρολά και επιλογές προεπεξεργασίας υλικού όπως επεξεργασία κορώνας (corona treatment), σύστημα καθαρισμού, εφαρμογή primer καθώς και επιλογές τελικής επεξεργασίας όπως βερνίκωμα, πλαστικοποίηση, κοπή, σχίσιμο και επανατύλιξη.

Μαζί με τη σειρά Tau 330, η Durst θα παρουσιάσει επίσης τη νέα της λύση Web2Print για online σχεδιασμό, προεπισκόπηση και λήψη παραγγελιών όλων των ειδών προϊόντων συσκευασίας όπως ετικέτες, κουτιά χαρτονιού, χαρτοκιβώτια και πολλά άλλα.
Επίσης, θα παρουσιασθεί η ολοκληρωμένη λύση λογισμικού Workflow-Label Suite της Durst, ένα αρθρωτό, επεκτάσιμο λογισμικό προετοιμασίας/προεκτύπωσης για την καταχώρηση παραγγελιών, την προεκτύπωση, το RIP, τη διαχείριση των χρωμάτων, τη διαχείριση του κόστους μελανιών και τη διαχείριση των δεδομένων παραγωγής. Οι επισκέπτες θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να δουν ολοκληρωμένες ζωντανές επιδείξεις ολόκληρης της ροής εργασιών ψηφιακής παραγωγής από online παραγγελία, επεξεργασία δεδομένων, ψηφιακή εκτύπωση και φινίρισμα.