graphicanews

Fujifilm Acuity 15

Fujifilm Acuity 15: Οικονομική λύση στο flatbed

την 2 Σεπτεμβρίου, 2017

Η Fujifilm ανακοίνωσε μέσα στον Αύγουστο τη νέα της οικονομική πρόταση στην επίπεδη UV εκτύπωση. Ο νέος επίπεδος εκτυπωτής έρχεται να συμπληρώσει τις σειρές Acuity 20 και 30, και ονομάζεται Acuity 15.

Πρόκειται για ένα εισαγωγικό μοντέλο της σειράς Acuity που έρχεται να προσφέρει μία οικονομική εναλλακτική λύση για εκείνους που θέλουν με μικρό κόστος επένδυσης να εισέλθουν στη flatbed εκτύπωση. Το κόστος και οι προδιαγραφές του νέου εκτυπωτή Acuity 15 το καθιστούν ένα κατάλληλο, υψηλής ποιότητας εισαγωγικό μοντέλο για την κάλυψη των απαιτήσεων μικρού όγκου και ελαφριάς παραγωγής εμπορικών και βιομηχανικών εκτυπώσεων.

Ο νέος εκτυπωτής προορίζεται για υψηλής ποιότητας μικρές παραγωγές και τυπώνει με ταχύτητες έως 23 τμ ανά ώρα. Όπως και τα μεγαλύτερα αδερφάκια του, τα Acuity 20 και 30, αποτελείται από μία ισχυρή πλατφόρμα που μπορεί να εκτυπώσει σε άκαμπτα και εύκαμπτα υλικά μέχρι πάχους 50,8mm. Διαθέτει σύστημα vacuum στην επιφάνεια του τραπεζιού για καλύτερη και ευκολότερη τοποθέτηση των επιφανειών εκτύπωσης και χρησιμοποιεί τα μελάνια Uvijet KN & KV (CMYK + ΛΕΥΚΟ).

"Η Fujifilm, με την Acuity 15, κάνει τα οφέλη της σειράς Acuity Flatbed προσιτά σε ένα μεγαλύτερο κοινό επαγγελματιών παροχής ψηφιακών εκτυπώσεων. Με την ποιότητα εκτύπωσης να μην διαφέρει σε τίποτα από τις σειρές Select 20 και 30, το Acuity 15 προσφέρει μια μεγάλη επενδυτική ευκαιρία για κάθε επιχείρηση εκτυπώσεων που επιθυμεί να διαφοροποιηθεί από τον ανταγωνισμό.» δήλωσε, μεταξύ άλλον ο κ. Tudor Morgan, διευθυντής του τομέα Επιγραφοποιίας της Fujifilm Europe."