graphicanews

Ricoh Pro C9200

Η Ricoh ανακοίνωσε τη ναυαρχίδα της Pro C9200

την 2 Μαΐου, 2018

Με κύριο στόχο την αγορά των Γραφικών Τεχνών, η Ricoh ανακοίνωσε τη νέα της ψηφιακή μηχανή toner Ricoh Pro C9200, η οποία είναι βασισμένη στην πλατφόρμα της σειράς Pro C9100.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, με τη νέα μηχανή εκτύπωσης οι πάροχοι εκτυπωτικών προϊόντων (PSPs - Print Service Providers) θα μπορούν να μειώσουν τα κόστη παραγωγής τους, να αυξήσουν την κερδοφορία τους και να βελτιώσουν την ανάπτυξη της επιχείρησής τους.

Οι νέα σειρά είναι εφοδιασμένη με το σύστημα αυτόματης μέτρησης χρώματος (Auto Colour Diagnosis) το οποίο ελέγχει την πιστότητα και ποιότητα του χρώματος κατά τη διάρκεια της εκτύπωσης, ώστε να διασφαλίζεται η σταθερή αναπαραγωγή και η υψηλή ποιότητα εκτύπωσης.

Σε ότι αφορά στην παραγωγικότητα της νέας μηχανής αυτή αγγίζει τις 115 ή 135 σελίδες Α4 το λεπτό και ως λογισμικό χρησιμοποιείται ο Fiery E-45 και E-85 της EFI. Επίσης, χάρη στο σύστημα TotalFlow Print Server R-62 της Ricoh, μπορούν να προστεθούν και άλλα συστήματα προεκτύπωσης όπως το Prinergy της Kodak ή το Apogee της Agfa.

Η νέα μηχανή θα είναι διαθέσιμη στην περιοχή μας τον Ιούνιο και θα παρουσιαστεί σε πολλές εκδηλώσεις & εκθέσεις ανά την Ευρώπη.