graphicanews

Ειδήσεις

HP The Print Hub

The Print Hub

την 29 Ιουνίου, 2022

Η HP δημιούργησε μία νέα διαδραστική πλατφόρμα ενημέρωσης για τους χρήστες των εκτυπωτών της HP Latex ώστε να τους βοηθήσει να αξιοποιούν στο έπακρο τους εκτυπωτές τους.

Η πλατφόρμα με τίτλο “The Print Hub” (https://digitalprinting.hp.com/us/en/large-format-printers.html), προσφέρει εξατομικευμένο περιεχόμενο που καλύπτει όλα τα θέματα που σχετίζονται με τους HP Latex εκτυπωτές, επιτρέποντας στους χρήστες να εξερευνήσουν ένα ευρύ φάσμα αποκλειστικών και εξειδικευμένων πληροφοριών αφιερωμένων στη συγκεκριμένη σειρά.

Μέσα από την πλατφόρμα οι χρήστες μπορούν να παρακολουθήσουν διαδικτυακά σεμινάρια (webinars) με χρήσιμες πληροφορίες για τη λειτουργία των εκτυπωτών, να διαβάσουν εξειδικευμένα άρθρα για τις βέλτιστες πρακτικές σε διάφορες εφαρμογές οπτικής επικοινωνίας, καθώς και να αποκτήσουν πρόσβαση σε εις βάθος τεχνικές πληροφορίες σχετικά με τους εκτυπωτές HP Latex και τις εφαρμογές για τις οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν.

The Print Hub

Η πλατφόρμα, που δημιουργήθηκε αρχικά για να καλύψει το κενό επικοινωνίας λόγω του covid, γρήγορα αποδείχτηκε ένα απαραίτητο εργαλείο γνώσης για τους επαγγελματίες που ήθελαν να ενημερωθούν για θέματα της δουλειάς τους. Έτσι το περιεχόμενο εμπλουτίστηκε περαιτέρω με χρήσιμες πληροφορίες πάνω σε τεχνικά θέματα που αντιμετωπίζουν οι τυπογράφοι στην εργασιακή καθημερινότητά τους.

The Print Hub