graphicanews

Ειδήσεις

Messe Dusseldorf

6 Εκθέσεις αναβάλλει η Messe Düsseldorf

την 3 Μαρτίου, 2020

Η Messe Düsseldorf, διοργανώτρια εταιρεία και των εκθέσεων Drupa & Interpack, ανακοίνωσε πως αναβάλλει τις εμπορικές εκθέσεις της ProWein, wire, Tube, Beauty, Top Hair και Energy Storage Europe οι οποίες ήταν προγραμματισμένες να πραγματοποιηθούν τον Μάρτιο και τον Απρίλιο, εξαιτίας του νέου κορωνοϊού που έχει πλήξει πλέον και την Ευρώπη.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η Messe Düsseldorf θα εξετάσει σύντομα εναλλακτικές ημερομηνίες διεξαγωγής των παραπάνω εμπορικών εκθέσεων.
Η Messe Düsseldorf ακολουθώντας τις συστάσεις της ομάδας διαχείρισης κρίσεων της Γερμανικής Κυβέρνησης και λαμβάνοντας υπόψη της τις αρχές του Ινστιτούτου Robert Koch, αλλά και της πρόσφατης σημαντικής αύξησης του αριθμού των κρουσμάτων στην Ευρώπη, επανεξέτασε την κατάσταση.
Επιπροσθέτως, στην απόφαση ακύρωσης συνέβαλε και η αβεβαιότητα πολλών εκθετών και επισκεπτών των εκδηλώσεων του Μαρτίου, καθώς και η περίπλοκη κατάσταση των μετακινήσεων, ειδικά για εκείνους που ταξιδεύουν από το εξωτερικό.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Messe Düsseldorf, κος Werner M. Dornscheidt δήλωσε σχετικά: "Οι πελάτες, οι συνεργάτες και οι υπάλληλοί μας μάς εμπιστεύονται, όχι μόνο όταν πρόκειται για τον επαγγελματικό και επιτυχημένο χειρισμό μεγάλων διεθνών εκδηλώσεων, αλλά και όταν λαμβάνουμε αποφάσεις για κρίσιμες καταστάσεις προς το συμφέρον της ασφάλειας τους."

Προς το παρόν δεν υπάρχουν προθέσεις να αναβληθούν οι μεγάλες εκθέσεις Interpack και Drupa, οι οποίες θα διεξαχθούν τον Μάιο και τον Ιούνιο αντίστοιχα. "Φυσικά, λαμβάνουμε πολύ σοβαρά υπόψη μας τα ερωτήματα των πελατών μας σχετικά με τον κορωνοϊό", λέει ο κος Dornscheidt, “Θα επανεξετάσουμε την κατάσταση σε εύθετο χρόνο σε συνεννόηση με τις υγειονομικές αρχές και τους εταίρους μας ώστε να πάρουμε τις κατάλληλες αποφάσεις."